PvM Tapahtumatiedote

Runepolin ja sen asukkaiden järjestämien RuneScape -tapahtumien ilmoituspaikka.

Valvoja: Tapahtumajärjestäjät

PvM Tapahtumatiedote

ViestiKirjoittaja Gothim » 23.06.2013, 19:10

Tässä topikissa on alustavaa tietoa PvM tapahtumista ja niiden yleisistä vaatimuksista sekä suosituksista. Kysymyksiä, ehdotuksia ja ideoita saa heitellä vapaasti tähän topikkiin ja myös keskustelu on sallittu esim. mille bossille pitäisi järjestää reissuja. Nyt on siis hyvä aika tutustua PvM:n maailman omituisuuksiin, hankkia samanhenkistä porukkaa kaverilistalle ja miksei hieman ylimääräistä rahaa pankkiin.
Korjauket tietenkin palaute laatikkoon, josta ne on helppo korjata.

Tulevat tapahtumat

Säännöt
Säännöt vaihtelevat tapahtumien mukaan mutta tässä niistä tärkeimmät.
-Mikäli paikalle saapuu tiimin mielestä liian paljon pelaajia yhteen servuun niin on mahdollista jakaantua muihin servuihin järjen kanssa.
-Combat lvl 90 on vähimmäisvaatimus.
-Chattien suhteen spämmi minimiin.
-GWD tapahtumien alussa KC 40 valmiina mutta tämä on enemmänkin vahvasti suositeltua kuin sääntö.

Tässä pienimuotoista esittelyä tapahtumista, joita on mahdollista pitää. Mahdolliset questi vaatimukset löydät taisteluoppaista, jotka on linkitetty tähän topikkiin.

King Black Dragon
Sopiva bossi aloitteleville PvM harrastelijoille. Lokakuussa 2012 sai parannuksia drop taulukkoon ja kokonaan uuden ilmeen, jonka ansiosta KBD nousi uudestaan suosioon.

God Wars Dungeon
General Graardor (Bandos) - vaatimuksena strength lvl 70, helppo bossi ajatellen niitä jotka aloittelevat GWD boss hunttausta.
K’ril Tsutsaroth (Zamorak) - vaatimuksena Constitution lvl 70, mikäli Graardorin tappaminen luonnistuu hyvin niin K’rilistä ei ole vastusta.
Kree’arra (Armadyl) - vaatimuksena ranged lvl 70 - hieman vaativampi mutta oikealla strategialla helppo.
Zilyana (Saradomin) - vaatimuksena agility lvl 70 - tämä vaatii hieman enemmän suunnittelua ja kokemusta onnistuneeseen boss hunttaukseen.

Corporeal Beast
Tämä bossi vaatii jo kokemusta ja hyviä varusteita mutta isolla ryhmällä näistä voidaan neuvotella. Hyvällä strategialla ja suunnittelulla tämä bossi on oikein hyvä kohde kerätä kokemusta.

Dagannoth Kings
Nämä bossit vaativat jo kokemusta melkoisesti mutta isolla ryhmällä voi helposti ottaa kokemattomiakin pelaajia mukaan. Yleensä tiimi muodostuu kahdesta ryhmästä mutta mikäli kokemusta löytyy paljonkin niin “tribrid” on vaihtoehto jolla hyökkäät kaikkiin kingeihin.

Tormented Demon
Vaatimuksena While Guthix Sleeps - questi ja sapphire lantern. Lyhyemmin TD’s, tiputtavat arvokkaita Dragon claweja ja dragon platebodyn osia. Täällä tiimityöskentely on tärkeää, sillä kimpussasi voi olla useampikin yksilö, joten kokemusta boss hunttauksesta on tärkeä osa.

Kalphite Queen
On pitänyt pisimpään suurimman combat levelin omaavaa bossin titteliä. Täällä on myös hyvä harjoitella boss hunttausta, kerätä kokemusta ja miksipä ei ihan huvinkin vuoksi.
Kuva
Gothim
Kartoitusvastaava
Kartoitusvastaava
Avatar
Vanhempi kartoittaja
Tapahtumajärjestäajä
 
Viestit: 1940
Liittynyt: 09.08.2011, 17:33
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
RS -hahmo: Cyna
IRC-nick: Gothim
Klaani: Runepoli

Paluu Tapahtumatiedotetaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa