Tombs of Amascut & Nex Rewards Beta (Nex Palkinnot Suomennettu)

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

Tombs of Amascut & Nex Rewards Beta (Nex Palkinnot Suomennettu)

ViestiKirjoittaja Low Mike » 22.10.2021, 21:01

Tombs of Amascut & Nex Rewards Beta

Tällä viikolla käynnistämme Tombs of Amascutin ja uudet palkinnot Betan, jossa voit kokeilla uusia kamoja, jotka tulevat peliin. Muita jännittäviä uutisia on Varrockin torilla sijatseva Halloween tapahtuma, sekä uudet clientin ominaisuudet saattaa kiinnostaa teitä!

Kuva

2022 tulet taistelemaan läpi Tombs of Amascutin ja tapaamaan Nexin God Wars Dungeonissa, mutta sitä ennen haluamme antaa mahdollisuuden sinun kokeilla niitä kamoja joita tulet jahtaamaan kun ne saadaan peliin!

Kirjautumalla seuraaviin Beta maihin, voit koklata uusia kamppeita:

World 401 - US East
World 405 - EU
World 408 - UK
World 409 - US West
World 412 - Australia

Kamoja on useita, joten älä missaa tilaisuutta kokeilla niitä!

Vielä yksi asia - koska kamojen muoto ja väri saattaa muuttua vielä, niin ne saattavat näyttää pöljältä. Ne eivät siis ehkä näytä samalta kun julkaisemme ne. Ehkä.

Nyt, katsotaanpa näitä kiiltäviä esineitä tarkemmin ja missä niitä voisi käyttää!

Spoilerissa Nexin Palkinnot.

Spoiler:
Ancient Godsword

Kuva

Ikoninen melee ase joka vaatii 75 attack tason. Kuten muissakin jumalmiekoissa, droppi itsessään on hiltti, joka pitää yhdistää tavalliseen tapaan.

Ancient Godswordilla on spessu, Blood Sacrifice, joka kuluttaa 50% energiasta. Osuu yhteen kohteeseen tupla tarkkuudella. Mikäli osuu, se tuottaa 10% lisävahinkoa. Samalla kahdeksan-syklinen aika alkaa. Jos kohde ei tuona aikana ole liikkunut viittä tiiltä kauemmas, se ottaa 20 vahinkoa ja miekan käyttäjä saa saman verran parantumispisteitä.

Tehokas 20 minimi vahingon ja parantumisen miekka tarjoaa vaihtoehdon myös PvP yhdistelmähyökkäykseen.

Zaryte Bow

Kuva

Tämä 80 Ranged tason vaativa, vaihtokelpoinen, ei-hajoava jouskari ampuu kaikkia nuolia Dragoniin asti.

Sillä myös on erikoisvaikutus joka käyttää latauksia. Multilla kun kohde on kahden tiilen päässä pääkohteesta, myös tämä ottaa osumaa. Tähän ei kulu nuolia, vaan yksi lataus.

Jouskari ladataan Nihil Shardeilla joita saa vankilan vihollisilta (mukaan lukien Nex itse!). Ota huomioon että vain kokonaiset Shardit kelpaavat - crushed shards (Nihil Dust) ei toimi.

Tämä jousipyssy korvaa Black Chinchompat kun kohteita on 2-3. Chinchompat osuu 3x3 alueella, mutta tämä jouskari yltää yhden tiilen verran pidemmälle joka suuntaan - ja siinä on parempi DPS.

Zaryte Bow tekee ihmeitä tiettyjen aktiviteettien parissa, kuten Ecumenical avaimien keräilyssä, Slayer taskien suorittamisessa ja tietyissä Raid huoneissa.

Zaryte Vambraces

Kuva

Ranged varuste joka vaatii 80 Ranged ja 50 Defencen. Zaryte Vambracet ovat vaihtokelpoiset eivätkä hajoa.

Kuten arvata saattaa, nämä vahvistaa Zaryte jousipyssyn vaikutusta ja niissä on voimakkaat statsit ohittaen barrows gloves ja täten ovat Rangedille slotin paras käsine.

Virtus Armour

Kuva

Kuva

Kuva

Virtus varusteet ovat magic varusteita johon kuuluu Mask, Top ja Legs - kaikki vaatii 75 Defencen 80 Magic. Kaikki kolme osaa ovat vaihtokelpoisia eivätkä hajoa.

Jokainen osa tuottaa 3% enemmän vahinkoa kaikilla Ancient taioilla, eli max 9% jos kaikki osat on käytössä. Plus, mikäli koko setti on käytössä, smoke taiat vähentää parantumista 30% kun kohde on myrkytetty ja shadow taiat laskee Strength, Ranged, Magic, Defence ja Attack tasoa, Blood taiat voivat parantaa 20% yli pelaajan max HP:n, Ice taioilla on 10% enemmän tarkkuutta jäätyneisiin kohteisiin. Setti on siis ehdoton ykkösvalinta jos on Ancient taikojen fani!

Oletamme että setti syrjäyttää Ancestral Robet silloin kun pelaaja keskittyy enimmäkseen Ancient taikoihin. Setti bonus shadow taioissa erityisesti on voimakkaat, tehden vastustajasta voimattoman taikojaa vastaan jo yhdellä taialla.


Spoilerissa Tombs of Amascut Palkinnot.

Spoiler:
Masori Varusteet

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Masori varusteisiin kuuluu Helm, Chest, Legs ja Amuletti, joista kaikki vaatii 80 Ranged, 30 Defence ja 70 Hitpoints.

Nämä varusteet ovat ensimmäiset pelissä, jotka hyödyntää uutta Low Life tilaa, joka pätee kun pelaajat ovat alle 40% max heltistään. Kun pelaaja on Low Life tilassa ja käyttää Masori Helm, Chest ja Legs, niin setti tarjoaa lisää tarkkuutta ja Ranged strenaa niin kauan kun olet Low Life tilassa.

Lisäksi setissä on bonus efekti kun olet Low Life tilassa, se antaa mahdollisuuden väistää vahinko täysin useimmista lähteistä. Jotkut hyökkäykset kuten TzKal-Zukin pallo hyökkäys tai dragonin tulihyökkäystä ei pysty väistämään, mutta Magic, Ranged ja Melee pystyy.

Masori Amuletilla passiivinen efekti. Kun käytät sitä et ole
The Masori Amulet has an additional passive effect. When you have it equipped, and you’re not affected by Low Life, you'll take damage equivalent to 15% of your current health at a rate of every three game cycles.


For any content where being 39 HP isn’t putting you at risk of dying in one hit, this is the new best in slot Ranged armour, yielding significant additional range attack and strength over Armadyl Armour, with lower defence.


We’ve addressed your feedback that the trade-off didn’t seem worth it by increasing the base defence of the armour set and adding the new dodge stat while on Low Life. This is a thematic way of reducing the overall damage players take, without lowering the KO potential of the content the set is best suited to.


Most endgame bosses don’t deal high amounts of unavoidable damage – these situations are where the Masori Armour really shines. For example, Vespula’s room in Chambers of Xeric is a great example of a safe place to reap the benefits of this set!
Viimeksi muokannut Low Mike päivämäärä 26.10.2021, 14:05, muokattu yhteensä 5 kertaa
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 537
Liittynyt: 30.04.2008, 01:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Re: Tombs of Amascut & Nex Rewards Beta (Nex Palkinnot Suomennettu)

ViestiKirjoittaja Low Mike » 25.10.2021, 20:38

Välietappi saavutettu kun Nexin palkinnot suomennettu. Oon tyyliin suomentanu kaman illassa. Tänää oli poikkeus ku kaks kamaa suomensin.
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 537
Liittynyt: 30.04.2008, 01:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli


Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa