19.3.2020 Last Man Standing Changes

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

19.3.2020 Last Man Standing Changes

ViestiKirjoittaja Low Mike » 19.03.2020, 20:53

Last Man Standing Changes

Aijemmin tällä viikolla postasimme Jagexin vastauksen koskien COVID-19 puhkeamista. Jos et ole nähnyt sitä vielä, voit lukea sen suomeksi täällä. Pysy turvassa!

Tämä viikko tuo muutoksia Last Man Standingiin.

LMS Changes

Kuva

Ne jotka lukivat tämän kuukauden painoksen Gielinor Gazettea tietävät että poistamme kilapilullisten pelien sisäänpääsymaksun Last Man Standingissä. Pelaajat jotka haluavat kilpailla rahasta voivat yhä pelata High Stakes maissa.

Lisäksi, teimme joitain muutoksia estääksemme nyrkkitappelua, jossa kaksi pelaajaa tappelee aseetta toisiaan vastaan pelin aikana, joka aiheuttaa nolla vahinkoa ja estää muita pelaajia hyökkäämästä heihin. Korjataksemme tämän toteutimme ominaisuuden jossa pelaajalta vaaditaan edistymistä Last Man Standingissä, mikäli edistymistä ei tapahdu session aikana, hän muuttuu hyökkäyskelpoiseksi muille pelaajille vaikka olisi taistelussa.

Ja viimein, molemmat Bloody ja Blooder avaimet saattavat antaa sinulle mithril seedejä, joita voi käyttää vain minipelissä. Rauhaa, veljet.

Muita Uutisia

PvP maa rota on nyt Period B. Atlantin itäpuolella tavallinen PvP maa (W25 UK) ja F2P PvP maa (W21 UK). Atlantin länsipuolella High risk PvP maa (W37, USA).
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 453
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa