5.3.2020 Phosani's Nightmare and Tinted Hitsplats

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

5.3.2020 Phosani's Nightmare and Tinted Hitsplats

ViestiKirjoittaja Low Mike » 05.03.2020, 14:53

Phosani's Nightmare and Tinted Hitsplats

Tämä viikko tarjoilee Phosani’s Nightmare ja värjätyt osumaläiskät.

Phosani’s Nightmare

Kuva

Syvällä Slepen alla on kylmä hauta jossa lepää Phosani, Sisterhoodin johtaja joka on kirottu nukkumaan ikuista unta. Mutta Painajaisen saapuminen on sekoittanut katakombien ilman. Raskaan kivioven takana Phosani on alkanut uneksia...

Entisen Justiciarin unekseminen on Painajaisen yksi resurssi, ja nyt hän on valinnut vahvistaa voimiaan menemällä Phosanin mieleen ja herkutelemalla hänen unillaan. Sisterhood ei voi sallia tälläistä pyhäinhäväistystä. He tarvitsevat urhean seikkailijan joka astuu esiin ja vapauttaa Phosanin Painajaisen otteesta. Onko sinusta tähän tehtävään?

Vain viikon voit taistella Phosani's Nightmare käymällä sisään portaaliin Phosanin arkulla. Tämä versio on pelottavampi ja kovempi Painajainen ja sinun on kohdattava se täysin yksin.

Mutta merkittävät palkinnot odottavat niitä jotka ovat riittävän rohkeita kohtaamaan haasteen. Nopein globaali tappo tulee voittamaan 6 kuukautta OSRS jäsenyyttä ja nimmaroidun Nightmare kuvataidemateriaalin. Toinen sija saa 3 kuukautta jäsenyyttä ja kolmas sija saa 1 kuukauden jäsenyyttä. Tämän hetken nopein aika näkyy Phosanin arkun hautakivessä.

Huolettaako kilpailla ylitaitavia striimajia vastaan? Ei hätää, sillä sisällön tuottajilla on pääsy toiseen kisaan jossa yksi heidän seuraajista voittaa palkinnon. Katsokaa heidän striimejä ja hurratkaa heitä niin saatatte voittaa!

Tinted Hitsplats

Kuva

Tämä on pala historiaa! Neljä vuotta sitten äänestimme seuraavan kysymyksen:

"Pitäisikö osumaläiskät jotka on tehty muiden pelaajien toimesta värjätä hieman erilaiseksi jotta erotat paremmin mikä osuma on omasi? Ominaisuus olisi kytkettävissä päälle ja pois."

Kuva

Pelimoottori on päivitetty niistä ajoista joka tekee tästä ominaisuudesta mahdollisen, ja tulette näkemään tämän pelissä tästä päivästä eteenpäin. Koska tämä projekti oli suhteellisen laaja, kuta kuinkin satoja bittejä combat koodia piti uudelleen kirjoittaa, emme siksi lisänneet muita ominaisuuksia siihen tällä kertaa. Tulevaisuudessa kuitenkin voimme kenties päivittää esim. maksimi osumien läiskät eri värisiksi ja eri taistelutyylien mukaan jne.

Muita Uutisia

PvP Rota Period A:
Atlantin itäpuolella High Risk PvP maa (W43, Saksa). Atlantin länsipuolella, Standard PvP maa (W24, USA) ja F2P PvP maa (W117, USA)

W330 on huollossa ja on jonkin aikaa pois käytöstä. Toivottavasti saamme sen takaisin käyttöön illemmalla. Pahoittelemme häiriötä.

 • Juliet ei enää jaksa kissa ihmisten oleskelua kämpillään ja on lopettanut Juhla Tapahtuman.
 • Serenin kadonnut kirja on palautettu Prifddinasin kirjastoon.
 • Olemme korjanneet ongelman jossa lemmikit eivät ilmaantuneet oikein vaan olivat poistuneet F2P aktiviteeteissa kuten LMS. Tästä lähtien kun päädyt F2P maahan ilman jäsenyyttä, lemmikkisi päätyy joko reppuusi, pankkiisi tai Probitan lemmikkiläin säilöön, edellyttäen että olet vakuuttanut lemmikkisi. Jos sekin on täynnä, pet jää perääsi mutta sinun on palattava jäsenmaahan päättääksesi lemmikkisi kohtalon. Mikäli pet ei ole vakuutettavissa niin se poistuu huolimatta siitä onko sinulla tilaa vai ei.
 • Johdonmukaistaaksemme peliä jotkin säkit ja laatikot on viitattu olemaan "open" "opened" sijaan.
 • Faladorin Agility radan aloituksen talon hella on poistettu koska sen "cook" valinta häiritsi agittajia.
 • Regicide questin dialogissa kirjoitusvirhe korjattu.
 • Näppäimistön avaamispainekkeen napautus aluetta suurennettu mobilessa.
 • Thormacin tornia muakattu symmetrisemmäksi.
 • Gianne's Cook Book viittaa nyt toad battasiin joka on niiden tavallinen nimi.
 • Snowflaken dialogi on virtaviivaisempi.
 • Lyhyempi Castle Wars pelin aloitus ei enää päde teema maihin. Noissa kolmessa maassa aloitus on jälleen 5 minuuttia.
 • Evil Dave ajattelee nyt että Black maskit ja Black santa hatut näyttää pahoilta (evil) Shadow of the Storm questissa.

Mods Acorn, Archie, Ash, Banjo, Bonsai, Bruno, Curse, Deagle, Ed, Errol, Fed, Flippy, Gee, Husky, John C, Kieren, Kristy, Lenny, Lottie, MikeD, Nasty, Oasis, Roq, Ry, Steve W, Sween, Tide, Weath & West
The Old School Team
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 453
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa