6.2.2020 The Nightmare of Ashihama

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

6.2.2020 The Nightmare of Ashihama

ViestiKirjoittaja Low Mike » 07.02.2020, 17:41

Pimeä voima on ottanut Slepe kaupungin kodikseen. Riittääkö sinulla rohkeus kohtamaan tämä Painajainen?

The Nightmare of Ashihama

Kuva

Se alkoi unelmasta.

Liian pitkään, Ashihaman seireenit ovat tulleet kiusatuksi kammottavan hirviön toimesta, joka tunnetaan nimellä Painajainen. He uneksivat voittavansa sen vielä jonain päivänä iäksi, mutta he vain saivat sen leviämään läpi meren, maille jossa jopa rohkeimmat seireenit alkoivat pelätä. Maa nimeltään Morytania.

Mutta yksi seireeni, Shura, kieltäytyi luopumasta unelmastaan. Monet hänen toverinsa olivat joutuneet Painajaisen uhriksi taistelussa, ja hän ei voinut sallia sen satuttavan muita. Hän vaelsi meren halki, josta hän löysi Painajaisen piileksimässä kirotussa Slepen kaupungissa. Se oli loukkaantunut. Se oli heikentynyt. Mutta se teki läsnäolonsa selväksi viattomien kaupunkilaisten keskuudessa ja kasvoi hitaasti vahvemmaksi joka hetki.

Shura ei voi kohdata Painajaista yksin. Hän tarvitsee apuasi peräännyttääkseen sen, pitääkseen sen aisoissa kunnes hän voi lopulta voittaa sen pysyvästi.

Onko sinusta ottamaan haaste vastaan? Vai langettaako Painajainen sinut voimiensa pauloihin, kuten se on tehnyt monille muille?

Perusteet

Mikäli vierailet Morytaniassa ensi kertaa, sinun tulee suorittaa Priest In Peril questi ennen kuin voit jatkaa matkaasi. Painajainen on ryhmä-vihollinen, joka sijaitsee Sisterhood Sanctuaryssa Slepen alla. Pääset nopeasti paikan päälle ottamalla veneen Port Phasmatuksestä 10k hintaan. Tai jos olet suorittanut A Taste of Hope questin, voit käyttää Drakan's mediallionia teleportataksesi Ver Sinhazaan ja juosta loppu matkan pohjoiseen.

Kuva

Kun saavut Pyhäkköön, mene alas kryptaan, josta löydät Shuran odottamassa sinua.

Kuva

Kun käyt sisään areenalle häiritsemään Painajaista (Nightmare), ajastin tulee käynnistymään joka laskee sekunteja milloin se herää. Sinä aikana voit liittyä Instanceen, kun taistelu alkaa barrierin läpi on liian vaarallista kulkea. Kerralla areenalle mahtuu 80 pelaajaa.

Kuva

Huomaa, että Iron pelaajien on käytettävä taisteluun liittyessä eri portalia, joka sijaitsee Shuran luona huoneessa. Tämä säästää pelaajia murheelta, samaan tapaan kuin Corporal Beastilla.

Kuva

Mikäli et ole varma kuinka paljon sen hetkistä taistelua on jäljellä, voit katsoa symboleita Nightmaren kuoren alla. Kukin niistä toimii taistelussa tietyn vaiheen osoittimena.

Kuva

Jos kuolet unessa, kuolet oikeassa elämässä! Tai...siis... Oikeassa Old School elämässä. Tämä tarkoittaa, että Harcore Ironit menettävät statuksensa jos he kuolevat Nightmarelle. Tavallisilla pelaajilla asiat eivät ole näin kehnosti. Menehtyessäsi Nightmareen, Shura tottuneena keräilijänä ryövää kamasi talteen ja voit noutaa ne takaisin 60k:ta vastaan. Hei, tytön on tehtävä elantonsa.

Palkinnot

Ansaitaksesi palkintosi Nightmaresta, sinun pitää tehdä vaadittu minimi määrä vahinkoa.

Tavallisten palkintojen määrä skaalautuu taistelussa tehdyn vahingon mukaan. MVP (Most Valuable Player) saa 10% lisäansion tavallisiin palkintoihin.

Nightmaressa on myös harvinainen mahdollisuus yhteen uniikkiin palkintoon sen kuollessa. Tämän esineen voi saada joku pelaajista joka teki vaaditun minimi määrän vahinkoa, mutta pelaajilla jotka tekivät enemmän vahinkoa on korkeampi mahdollisuus saada se.

Ja viimeiseksi, uniikin palkinnon lisäksi, kaikilla riittävästi osallistuvilla pelaajilla on mahdollisuus saada jokin Nightmaren tertiäärisistä palkinnoista. Nämä ovat, pet, jar ja clue scroll. Vielä kerran, eniten töitä tehneellä on korkeammat mahdollisuudet saada näitä.

Kuva

Inquisitor's Mace

Inquisitor's Mace oli inkvisiittorin, erään Slepen perustajan henkilökhtainen ase. Nukutuskirouksen ja myöhäisemmän johtoaseman menetyksen myötä, se on maannut koskemattomana Sisterhood pyhäkössä. Mutta kuitenkin Painajaisen saavuttua, hän kaivoi esiin tämän voimakkaan aseen. Riittääkö rohkeutesi hakea se takaisin?

Kuva

Tämä yhden käden crush-ase on yksi Nightmaren rare dropeista. Se on vaihtokelpoinen ja sen käyttö vaatii 75 Attack. Se ei kulu. Sillä on seuraavat statsit:

Kuva

Nightmare Staff ja Orbit

Nightmare Staff on voimakas magic ase, joka ennen kuului Ashihaman shamaaneille. Käyttämällä eri värisiksi värjättyjä orbeja sen kanssa, shamaanit pystyivät käyttämään sitä mihin tahansa tehtävään antaen heille täyden vallan saaren ylle. Surullista kyllä, edes shamaanit eivät kestäneet Painajaisen voimia. Nyt heidän sauva on kaikki mitä heistä on jäljellä...

Kuva

Nightmare Staff on rare droppi Nightmarelta. Se on vaihtokelpoinen ja sen käyttö vaatii 65 Magic ja 50 Hitpoints. Se ei kulu ja sillä voi auto-castaa sekä tavallisen että Ancient spellbookin taikoja. Sillä on seuraavat statsit:

Kuva

Nightmarella on myös rare droppina kolme erilaista orbia. Nämä orbit ovat vaihtokelpoisia ja ne voidaan liittää Nightmare Staffiin vaihtaakseen sauvan voimia. Liittäessä orbin sauvaan, se muuttuu vaihtokelvottomaksi ja Magic-tasovaatimus nousee 75. Orbeissa on seuraavat efektit:

  • Harmonised Orb (sininen): Mahdollistaa tavallisten taikojen loihtimisen yhden tikin nopeammin kuin tavallisesti ja poistaa viiveen automaattisessa loihdinnassa. Mutta tällöin se menettää kyvyn autocastaa Ancient taikoja.
  • Volatile Orb (oranssi): Antaa sauvalle special hyökkäyksen joka ampuu yhden taijan yksittäiseen kohteeseen. Tämä loitsu ei vaadi runeja mutta kuluttaa 55% special hyökkäyksen energiasta. Hyökkäys voi tehdä jopa 58 iskun vahingon, (jota voi nostaa damage boosteilla), 50% lisätarkkuudella. Tämä luku kattaa sauvan antaman Magic damage bonuksen.
  • Eldritch Orb (vihreä): Antaa sauvalle special hyökkäyksen yksittäiseen kohteeseen. Tämä loitsu ei vaadi runeja, mutta käyttää 75% special hyökkäysenergiasta. Hyökkäys voi tehdä 44 iskun vahingon, (jota voi nostaa damage boosteilla). Tämä luku kattaa sauvan antaman Magic damage bonuksen. Se myöskin palauttaa loihtijan Prayer pisteitä 50% tehdystä vahingosta. Tämä voi nostaa loihtijan Prayer pisteet täysien pisteiden yläpuolelle maksimissaan 120:een asti.

Vaarallisissa PvP kuolemissa, sauva ja orbi erottuvat toisistaan ja tippuvat erillisinä droppeina.

Inquisitor's Armour

Inquisitor's Armour joka kerran kuului inkvisiittorille. Hän valmisti sen hänen vanhasta Justiciar puvusta, korjatakseen sen vastaamaan paremmin hänen julmuuttaan. Nightmaren syntyminen on häirinnyt tämän voimakkaan haarniskan lepoa ja nyt se odottaa noutajaansa.

Kuva

Nightmarella on harvinainen mahdollisuus tiputtaa jokin haarniskan kolmesta osasta. Haarniska soveltuu lähitaisteluun, ja sen fokuksena on crush tarkkuus ja defence bonukset. Kolme osaa ovat Great Helm, Hauberk ja Plateskirt. kaikki osat vaatii 70 Strength ja 30 Defencen. Ne ovat vaihtokelposia, eivätkä kulu ja ne voidaan pakata setiksi Grand Exchangessa.

Inquisitor's Armourin statsit ovat seuraavat:

Kuva

Muita Uutisia

The PvP World Rota vaihtuu Period A:ksi. Atlantin itäpuolella High Risk PvP maa (W43, Saksa). Atlantin länsipuolella, Standard PvP maa (W24, USA) ja F2P PvP maa (W117, USA). LMS Competitive maa (W17, UK) on poistettu.

  • Prifddinaksen crystal bowlin typo korjattu.
  • Talletuksen tai noston jälkeen vedenalaisella leprechaunilla painosi vaihtuu.
  • Vihjelaatikko Dragon daggerin special hyökkäyksessä kertoo nyt tarkkuusboostin määrän (15%).
  • Undamaged monkey tail otetaan huomioon keräily lokissa kun sellaisen saa Hunterin kautta.

Erikoiskiitokset Mod Ianille ja Mod Surmalle työstään Nightmaren musiikkien ja ääniefektien eteen.

Muista, että kauheudet eivät tähän lopu. Pysy kuulolla Morytanian seuraavaa laajennusta varten, Vampyre fortress of Darkmeyer.

Mods Acorn, Archie, Ash, Banjo, Bonsai, Bruno, Curse, Ed, Errol, Fed, Flippy, Gambit, Gee, Ghost, Husky, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Nasty, Oasis, Roq, Ry, Steve W, Sween, Tide, Weath & West
The Old School Team
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 500
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa