Sivu 1/1

24.1.2020 The Future of Bounty Hunter and PvP

ViestiLähetetty: 03.02.2020, 00:14
Kirjoittaja Low Mike
The Future of Bounty Hunter and PvP

Suljimme Boynty Hunterin Boostaamisen takia. Tämä on vastauksemme.

On aika tehdä muutos. Ei pelkästään Boynty Hunteriin vaan PvP:hen kokonaisuudessaan. PvP on Old Schoolin kulmakivi. Se ansaitsee parempaa, joten otamme askeleen taaksepäin ja mietimme sen paikkaa muun pelin kannalta.

Tavoitteemme on määrittää pitkän aikavälin visio PvP:lle. Sen sijaan että etenisimme sen kanssa päivitys päivityksen perään, halauamme tarkan suunnan tulevaksi muutamaksi vuodeksi joka kertoo meille miten meidän tulee suunnitella sisältöä tulevaisuudessa.

OSRS-tiimi tulee keskittymään PvP sisältöön Helmikuun suunnittelu päivien aikana. Haluamme keksiä ideoita joita voimme muovata ja säädellä pelaajien kanssa varmistaaksemme, että PvP muuttuu sellaiseksi, joista kaikki voivat nauttia.

Osana meneillään olevaa sitoutumistamme, toivomme myös voivamme uudelleenjulkaista Boynty Hunterin parin kuukauden päästä, edelyttäen että pystymme perustamaan keinon valvoa ja toimia boostaamista vastaan. Lisäksi jotkin pelattavuus elementit tullaan suunnittelemaan uusiksi perustuen saatuun palautteeseen. Käyttökatkon aikana, minipeli on kiinni ja esineet jotka kuuluu palkintokauppaan tullaan toimittamaan saataville muuta kautta.

Suunnitelmamme on yhä tehdä Boynty Hunterista menestys. Mikäli se ei tarjoa PvP pelaajille haluttua kokemusta, tai ei sovi yhteen pitkän tähtäimen visiomme kanssa niin mietimme uudestaan missä sen paikka on Old Schoolissa. On jopa mahdollista että se antaa tilaa suuremmille PvP suunnitelmille.

Kiitos kärsivällisyydestäsi, ja toivomme että jatkat Old Schoolin muovaamista kanssamme.

~ The Old School Team