OSRS Reveals: Warding

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

OSRS Reveals: Warding

ViestiKirjoittaja Low Mike » 09.10.2018, 13:27

Warding

Maa vapisi kautta Gielinorin kun kuusi pahaenteistä kivenmurikkaa nousi maasta taikavoimien aiheuttamana sinkoen kivimurskaa ympäristöön. Wizard Towerin tutkijat toimivat nopeasti ja välittömästi ryhtyivät opiskelemaan masiivisia luonnonkappaleita. Ei mennyt kauaa kun he keksivät keinon manipuloida kivien energioita valikoilmalla eri taijanomaisia työkaluja luomaan hämmästyttävän kyvykkäitä varusteita. Jotkut voisivat sanoa että tämä oli liian helppoa. Ikään kuin he tietäisivät tarkalleen mitä olivat tekemässä...

Sukella Old School RuneScapen ensimmäiseen uuteen taitoon löytämällä Wizards' Towerin kätketyt asevarusteet ja oivalla suojaustaikojen, eli Wardauksen peruskäytäntö. Siellä tulet oppimaan mutkikkaan suojeluksen (Wardin) piirtämisen taiteen ja kanavoimaan riimu energiaa luodaksesi valtavan määrän erilaisia asusteita noidille ja velhoille.

Kuva

Miten Warding sopii Old Schooliin?

Ymmärtääksemme Wardauksen roolin, tarkastellaan lähemmin minkä kolon se on suunniteltu täyttämään. Smithing on Meleetä, Crafting Rangedia ja Warding Magicia varten. Tällä hetkellä Magic varusteet joko ostetaan tai saadaan palkintoina tappamalla hirviöitä sen sijaan että pelaaja valmistaisi ne, tehden Magicin poikkeukseksi mitä tulee kolmeen tapaan taistella. Warding mahdollistaa pelaajien kanavoida riimu energiaa kudottuihin materiaaleihin ja näin muuttaa ne taikomista edistäviksi varusteiksi. Wardauksen kehittämiseksi pelaajan on on piirrettävä suojelus maahan ja käyttää keräämiään materiaaleja siihen. Tämä kanavoi Anima Mundin voimaa riimu energian muodossa materiaaleihin.

Kuva

Materiaalit

Materiaaleihin joita käytetään Wardingissa kuuluu useat kaarnat, kankaat ja nahat. Nämä voidaan kutoa raakamateriaaleista joita hankitaan Farmingin, Hunterin ja tiettyjen otusten tappamisen avulla. Uusien varusteiden luomiseksi, uusia saaliita lisätään Hunteriin ja uusia kasveja Farmingiin. Jälkimmäiseen kuuluu Magnanerie matojen viljelemiseen ja niiden tuottaman silkin korjuuseen.

Kuva

Kuva

Riimu energia

Runic energy on uusi, voimakas resurssi jota on Runestone monoliiteissä. Pelaajat voivat ammentaa riimu energiaa ja varastoida sitä loihtimalla taikoja monoliitteihin. Tämä tarjoaa pelaajille vaihtoehdon kouluttaa Magicia splashaamalla mutta samalla hyötyä keräämällä käytännöllistä energiaa. Tämä kenties ottaa splasherit pois Lumbridgen linnasta ja levittää ne ympäri Gielinoria temaattisempiin maisemiin. Käyttämällä taikomiseen tarkoitettuja varusteita, lisää se riimu energian mahdollisuuksia, rikkoen suloisen klooniarmeijan! Energian kerääminen on myös mahdollista passiivisesti Runecrafting alttareilla.

Energia tulee olemaan porrastettu resurssi, tarkoittaen että tulet keräämään Mind energiaa yhdellä riimu monoliitilla ja Death energiaa toisella, näin esimerkiksi. Energian tyyppi jota tarvitset Wardingiin riippuu tasostasi ja varusteesta jonka haluat luoda. Muuntamis systeemin avulla voit nostaa tai laskea riimu energian tasoa, mutta osa energiasta häviää tässä prosessissa.

Kuva

Kuva

Työkalut

Soapstones

Ensimmäiset Wardingiin käytettävät työkalut on saippuakivet. Nämä luodaan veistämällä Steatitea (vuolukivi) ja lataamalla se käyttäen runeja. Vuolukiviä saadaan louhimalla, ostamalla kaupasta tai muilta pelaajilta.

Voit luoda neljää eri saippuakiveä, riippuen mitä riimuja käytät niiden lataamiseen: Air, Water, Earth ja Fire. Voimakkaampien saippuakivien käyttö vaatii korkeamman Warding tason mutta niissä on lisäksi muita hyötyjä. Tämä voi esimerkiksi vähentää riimu energian kulumista mutta on riippuvainen tasapainottamisesta. Voit käyttää muiden pelaajien piirtämiä sujeluksia (Wards) hyödyntääksesi korkeatasoisempien saippuakivien voimaa kun kehität taitoasi, joka toimii sosiaalisena elementtinä Wardingissa. Voit piirtää suojeluksen minne tahansa, Pelaaja voi valita suojeluksen Riimu monoliitin läheisyydestä kuluttaakseen vähemmän riimu energiaa tai vastaavasti lähempänä pankkia suuremman energian kulutuksen hinnalla.

Kuva

Channelling Lamps

Kanavointi lamput ovat yllepuettavia työkaluja, joita käytetään riimu energian varastoimiseen. Kun loihdit Runic monoliittia tai runecraftaat, luomasi riimu energia täyttää kädessäsi olevan lampun. Korkeampi tasoinen lamppu vaaditaan korkea tasoisemman energian varastoimiseen sekä suojeluksen tekemiseen.

Kuva

Kuva

Wardingin vaiheet

Kuva

Pelaaja kerää raaka materiaaleja Farmingilla, Hunterilla tai vaihtamalla jotka on kudottu tai valmistettu materiaaleiksi. Sitten kerätään riimu energiaa loihtimalla taikoja Runestone monoliittiin tai valmistamalla runeja varastoimalla ne kanavointi lamppuun.

Kuva

Pelaaja piirtää suojeluksen maahan saippuakivellä ja käyttää materiaalejaan siihen, kanavoiden riimu energiaa niihin luodakseen taijanomaisia varusteita.

Kuva

Varusteet

Alla näet osittaisen esimerkin siitä miltä kuvittelemme Warding skill guiden näyttävän. Siihen sisältyy esine, taso ja vaaditut resurssit.

Kuva

Kuva

Muut edut

Dissolving

Suojelukset soveltuvat myös esineiden purkamiseen. Tämä mukaanlukee ei toivottujen tai romu esineiden käyttämisen suojelukseen rikkoakseen ne. Vastineeksi tästä saa riimu energiaa ja mahdollisesti osan esineeseen käytetyistä materiaaleista takaisin. Esimerkiksi Adamant Platebodyn purkaminen voisi johtaa jokusen Adamant harkon saamiseen.


Nightmare Zone

Monet pitävät Nightmare Zonea ylivoimaisena - erityisesti palkinto kauppaa. Tehdäksemme Nightmare Zonesta sekä Wardingista temaattisempia ja peliin istuvampia, niin sormuksia ja muita esineitä voisi sen sijaan kyllästää Wardingin avulla niille sopivassa tasossa.

Kuva

Wardingin vaikutus Old Schooliin

Ymmärrämme, että tässä on paljon omaksuttavaa ja monilla teistä on vyöryittäin kysymyksiä Mod Westille ja Old School tiimille. Tämän blogi postauksen lopussa on linkkejä paikkoihin, jossa voit antaa palautetta ja kysyä kysymyksiä, sekä keskustella taitoon liittyvistä ideoista. Olemme myös aavistaneet joitain kysymyksiä jota sinulla saattaa olla mielessä ja teemme parhaamme vastataksemme niihin. Pidä mielessä että moni asia tulee todennäköisesti vielä muuttumaan ja saattaa täten olla irrelevanttia nyt kun taito vielä hakee muotoaan!

Onko Warding Free-To-Play?

Samoin kun Smithing ja Crafting, Warding on suunniteltu olemaan matalemmilla tasoilla ilmaispelaajien käytössä, mutta korkeampaa tasoa vaativat varusteet on vain jäsenille. Uskomme että Ilmaispelaajien käytössä on varusteita tasoon 40 saakka.

Onko Warding lukittu questilla?

Taidon luonteesta johtuen, toivomme sen olevan saatavilla pelissä mahdollisimman varhain. Ihanteellisimmillaan heti Tutorial Islandin jälkeen, mahdolliset velhot ja noidat voivat siis luoda varusteitaan tasa-arvoisesti sotureiden ja rangereiden tavoin. Tämän takia emme suunnittele lukitsevamme taitoa questin taakse. Toiset taidot voivat olla avuksi, aivan kuten Mining auttaa Smithingissä, mutta se ei ole vaatimus.

Voiko Wardingilla valmistaa Best-In-Slot varusteita?

Wardingin tavoitteena on luoda kannattavia varusteita, erityisesti matala- ja keskitasoisille pelaajille samoin kun Smithing ja Crafting Runite ja Black d'hide panssareita. Warding kuitenkin keskittyy puolustaviin Magic asusteisiin hyökkäystä edistävien bonuksien sijaan. Mitä todennäköisimmin huipputason mage-varusteisiin kuuluu edelleen Ahrim's ja Ancestrial. Wardingiin voi lisätä uusia varusteita jos yhteisö katsoo niiden sopivan peliin.

Kuinka Warding vaikuttaa talouteen?

Uskomme että tuotteliaana taitona, Warding edistää pelin taloutta yleisellä tasolla. Se luo uusia kannustimia kehittää Farmingia, Hunteria ja Runecraftingia. Mutta tässä vaiheessa on mahdoton ennustaa resurssien, materiaalien ja luotujen varusteiden hintoja tai että onko taito hyvä rahan tekemiseen. Riimu energian kerääminen saattaisi olla tuottoisaa mikäli pelaaja haluaa myydä sitä muille pelaajille, jotka eivät puolestaan halua kerätä sitä itse.

Kuva

Palautteesi

Warding taito, jonka Mod West suunnitteli innostaa meitä paljon ja olemme avoimia teidän ajatuksillenne. Varmista, että annat kaiken palautteesi auttaaksesi meitä muotoilemaan konstepin sopivaksi. Tulemme äänestämään Wardingin tänä vuonna.

Palautteesi on korvaamatonta meille ja siksi pyydämme sinua olemaan äänekäs ja jakamaan kaiken kanssamme. Palautteesi auttaa meitä viimeistelemään Warding taidon ennen viimeisintä blogi postausta. Käytä #OSRSReveals Twitterissä, Kommentoi foorumilla, Redditissä ja OSRS Discordissa.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Bruno, Curse, Ed, Gambit, Ghost, Kieren, Lenny, Lottie, Mat K, Maz, Munro, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Viimeksi muokannut Low Mike päivämäärä 10.10.2018, 11:12, muokattu yhteensä 1 kerran
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 491
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Re: Warding

ViestiKirjoittaja Low Mike » 09.10.2018, 13:28

Päivitin kuvankäsittelyohjelman, joten saatiin vihdoin läpinäkyvä taustaiset kuvat, tosin kokeilin tässä eri menetelmiä tehä läpinäkyvä taustaisia kuvia, jonka vuoksi joissain kuvissa saattaa olla jotain suttua.

-Mike
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 491
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli


Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa