12.7.2018 Game Integrity: Pickpocketing

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

12.7.2018 Game Integrity: Pickpocketing

ViestiKirjoittaja Low Mike » 22.07.2018, 19:20

Game Integrity: Pickpocketing

Tämä viikko tuo tullessaan suuren osan sisällöstä joita tarjottiin viimeisimmässä sisältö äänestyksessä. Lisäksi näemme odotetun eheys muutoksen, joka on muutos joidenkin NPC:den taskuvarasteluun. Myös mobiili versio sai päivityksen (Members beta on muuten käynnissä)!

Kuva

Äänestetyn Sisällön Muutokset

Kuva

Grotesque Guardians

Sekä Duskin että Dawnin Hitpoints on laskettu 600:sta 450:een. Lisäksi voit avata "Double Trouble"n: kun tapat Slayer taskilla Duskin ja Dawnin se lasketaan kahdeksi tapoksi yhden sijaan.

Seaweed Spores

'Seaweed spore'jen määrää on nostettu huomattavasti kyseistä esinettä tiputtavilla otuksilla. Ancient wyvernin tiputtavat niitä maksimissaan 24 (ennen 12), Fossil wyvernit tiputtavat niitä maksimissaan 12 (ennen 6), Lobstrositit tiputtavat niitä maksimissaan 5 (ennen 1) ja Ammonite crabit voi nykyään tiputtaa kaksi (ennen 1), tämän kaiken lisäksi Seaweed sporeja voi ilmaantua satunnaisesti kun sukellat matalissa kohdissa Fossil Islandilla.

Cactus Spine Yield

Kaktuksen piikkien kerääminen toimii nyt samalla tavalla kuin herbien poimiminen, siten että korkeampi Farming taso vähentää mahdollisuuutta kuluttaa yhden palstan (patchin) elämistä. Tasolla 55 mahdollisuus kuluttaa elämä on 75% jokaisella poiminnalla, kun taas 99 tasossa mahdollisuus on 30%. Tulet aina saamaan vähintään kolme piikkiä (spine).

How Old Is Your Cat?

Kissanpennuilla on nyt vuoropuhelu valinta joka auttaa omistajia tietämään kissansa iän.

Kuva

Travelling via Spirit Trees

Valinta 'Travel' korvaa 'Talk-to' valinnan Spirit treessä. Muutos näkyy vain pelaajille jotka ovat suorittaneet Tree Gnome Village questin. Huomaa, että pääsy Spirit treehen Gnome Strongholdissa vaatii pääsyn Grand Treehen kuten aina ennenkin.

Pet Rocks

Askeladdenilla on nyt oikean hiiren valinta jonka avulla voit noutaa häneltä useita kappaleita 'Pet rock'keja ennen Fremmenik Trialsin suorittamista.

Werewolf Agility Buff

Werewolf Agility rata Canifiksessa palkitsee pelaajan nyt tupla XP pistein kun kepin (stick) luovuttaa pois. Tämä tarkoittaa Agility expan korotusta 190:stä 380:een.

Picking Zygomites

Sekä Zygomiten että Ancient zygomiten poimimisaikaa on vähennetty.

The Dramen Staff

Dramen staffilla on nyt omalainen ulkomuoto joka erottaa sen tavallisesta Battlestaffista.

Catacombs of Kourend

Katakombeihin vievän patsaan Investigate valinta on korvannut vasemman hiiren valinnan 'Read'in. Tämä helpottaaksemme pääsyä alas tunneliin.

Kuva

Kuva

Pickpocketing NPCs

Mikäli et tiennyt, tämä muutos oli peliä koskevien eheysmuutosten joukossa joita tarjosimme viime vuoden lopulla. Motiivimme oli estää pelaajia autoklikkaamasta NPC:n 'pickpocket' valintaa. Emme halua haitallisesti vaikuttaa nykyisiin XP:n saanti suhteisiin, joka tarkoittaa sitä, että sinulta vaaditaan vain yksi toiminto lisää kunkin 28 onnistuneen näpistyksen jälkeen. Tämän takia myös blackjack metodi kehittää taitoa säilyy muuttumattomana.

Saat nyt joidenkin tietokonehahmojen näpistelystä Coin pouch pelkkien kolikoiden sijaan. Nämä kolikkopussukat pinoutuvat 28 saakka. Kun 28 raja on saavutettu, et voi enää varastaa hahmolta jolta pussukat on kotoisin ennen kuin olet avannut ne. Pussukoissa on "Open-all" valinta jonka avulla voit avata kaikki (samalaiset) pouchit kerralla.

Tietokonehahmot joilta saa aina kolikkopussukoita kolikoiden sijaan ovat: Citizens, Farmers, Warriors (and Warrior women), Guards, Fremenniks, Knights of Ardougne ja Paladins.

Menaphite thug jotka on lyöty tajuttomaksi eivät anna Coin poucheja, ja jatkavat kolikoiden tuottamista kuten ennenkin.

Tietokonehahmot joilta on mahdollista saada Coin pouch on: HAM members, Rogues, Cave goblins, Bandits (Kharidian desert), Watchmen, Gnomes, Heroes, ja Elves.

Ne hahmot jotka tuottavat satunnaisen summan rahaa, jatkavat tekemästä niin edelleen kun rahapussin avaa.

Näin se vaikuttaa blackjack: Menaphite thugit, Bearded Pollnivnian banditit ja Pollnivnian banditit tuottavat Coin pouchin kun niiltä varastaa ennen tajun kankaalle lyömistä. Kun niillä on taju kankaalla, ne tuottavat kolikoita kuten ennenkin tätä päivitystä.

Kun näpistät Rogue's asu ylläsi saat Coin pouchin ja lisäksi erikseen kolikoita (etkä tupla määrää kolikoita yhdestä pussukasta taikka kahta kolikkopussukkaa).

Kuva

Kuva

Mobile Content Changes

Ne joilla on pääsy Mobileen, varmistakaa, että päivitätte Old School RuneScapen uusimpaan versioon! Vaikkei se vaikuta pelin sisältöön niin saatte käyttöönne kaikki uudet ja varhain lisätyt ominaisuudet joita teemme mobiili versioon.

 • Olemassa olevien pelaajien kirjautumisvirtausta virtaviivaistettu. (Päivitä uusimpaan versioon kuten mainitsimme).
 • Esineitä etsiessä pankista, chatti laatikko näyttää lukeman siitä kuinka moni esine vastaa hakukriteeriä. Tämä helpottaa eritoten niiden pelaajien kokemusta mobiililla, joiden on vaikea nähdä mitä kaikkea pankissa on kun osa ruudusta on peitetty näppäimistöllä.
 • Napauttamalla akuntilan osoitinta näyttääksesi nykyisen latausprosentin, voit napauttaa uudestaan piilottaaksesi tämän.
 • Quick-Prayerit voidaan nyt aktivoida kun kartta on kutistettu.
 • Tutorial Islandin päällekkäiset käyttöliittymät korjattu osittain.
 • Uloskirjautumis valikko sisältää linkin Support Centreen.
 • Voit nyt napauttaa chatlaatikon mitä tahansa kohtaan jatkaaksesi keskustelua tietokonehahmon kanssa. Contienuen napauttaminen osoittautui hankalaksi.

Muista käyttää Old School Mobile Testing forumia antaaksesi palautetta ja raportoidaksesi kaikista kohtaamistasi ongelmista.

Lisää tietoa nykyisestä Old School RuneScape Mobile testauksesta.

Kuva

Muita Uutisia

 • Talosi kirjahyllyt käyttävät nyt valikko käyttöliittymää näyttämään kirjat, sen sijaan että kirjat näkyisivät chattilaatikossa. Muutosta ei äänestetty, mutta oli välttämätön. Kirjahyllyn koodi piteni ja piteni johtuen hyllyn kasvavasta kirjatarjonnasta, se ylitti rajan joka ei enää toiminut joillakin pelaajilla. Sen vuoksi jouduimme kirjoittamaan koodin uudelleen. Samalla annoimme sille helposti lähestyttävämmän valikko ruudun, pitkien chatti listausten tilalle.
 • Esineitä etsiessä pankista, chatti laatikko näyttää lukeman siitä kuinka moni esine vastaa hakukriteeriä. Tämä kerrottiin jo mobiili osiossa, mutta se pätee pöytäkoneen käyttäjiin myös.
 • Pelaajat eivät voi enää korjata satoa juostessa pois päin viljelypalstasta.
 • Nais hahmon Holy sandaalin kokoa suurennettu.
 • General Graardor's lemmikin ikoni repussa muutettu jottei tämä näyttäisi niin litistyneeltä.
 • Dharok's greataxe ei enää veny kun infernal max cape on käytössä.
 • Kirjoitusvirhe Abyssal bookissa korjattu.
 • Deadmanissa on nyt Fairyringiä vastaava teleportti viive teletessä Lumbysta Zanarikseen tai päinvastoin.
 • Steel dragon Slayer taski ottaa nyt huomioon Dragon Slayer vaatimuksen joka lisättiin viime viikolla. Turael poistaa kyseisen taskin pelaajilta joilta puuttuu kyseinen vaatimus ilman sen kuumempaa rangaistusta.
 • Bounty Target Teleportti taijan varoitus kertoo nyt onko kohteesi single vai multi combat alueella. Tämä on lisäys siihen tietoon, että tiedät millä syvyystasolla kohteesi on Wildussa- Muista että taika vie sinut lähelle kohdettasi, mutta ei välttämättä takaa sitä, että laskeudut tasavertaiselle combat alueelle (single tai multi), taikka samalle syvyystasolle.
 • PvP World Rota vaihtuu Period B:hen, muutoksista lisää täällä.
 • Deadman Seasonal Maa 404 on poistettu.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Bruno, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Mat K, Maz, Munro, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 500
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa