28.6.2018 Game Integrity Changes: Part 1

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

28.6.2018 Game Integrity Changes: Part 1

ViestiKirjoittaja Low Mike » 28.06.2018, 22:10

Pelin Eheys Muutokset: Osa 1

Tällä viikolla julkaisemme ensimmäisen kierroksen pelin eheys muutoksista. Nämä ovat sarja äänestämättömiä päivityksiä, jotka ei korvaa voimassa olevia toimenpiteitä, mutta jotka sen sijaan on, kuten kehitys tiiminä sen näemme, tapoja voida parantaa aitojen Old School pelaajien pelikokemusta. Näitä muutoksia on tulossa lisää muutaman seuraavan viikon aikana.

Kuva

Eheys Muutokset

Duel Arena

Ehdotimme muutosta puuttua scammereiden toimintaan, johon kuului estämästä pelaajia tyhjentämästä aseita duelissa. Tämä muutos tulee estämään yllättävien esineiden pääsyn dueliin, kuten darttien ja runejen silloin kun vastustaja ei osaa niitä odottaa. Et enää kykene tyhjentämään tai purkamaan duelissa seuraavia aseita: Trident of the Seas, Trident of the Seas (e), Trident of the Swamp, Trident of the Swamp (e), Toxic blowpipe ja Sanguinesti staff.

Magic Training Arena

Aluksi ehdotimme 68 Magic tason vaatimusta voidaksesi poimia Dragonstoneja Enchanttaus kammiossa. Tämä ehdotus ei saanut paljoa kannatusta koska monilla boteilla on 68 Magic, eikä siten muuttaisi mitään. Sitten ehdotimme tekemällä huoneesta yksityisen jonka maksimi kapasiteetti on viisi. Vaikka kohtaisit vähemmän botteja, se ei silti poistaisi täysin taustalla olevaa ongelmaa joka on: Enchanttaus kammion luonteeseen kuuluu että paras tapa on vaihtaa maata saadaksesi maksimi määrän pisteitä, joka tarkoittaa kilpailua bottien kanssa kautta monen eri maan.

Tämän vuoksi päätimme muuttaa muotojen (shapes) enchaamisesta saatua pistepalkkiota. Nämä skaalautuisivat enchant tyypin mukaan, Dragonstonejen tapaan.

- Sapphire tuottaa nyt yhden pisteen
- Emerald tuottaa nyt kaksi pistettä
- Ruby tuottaa nyt kolme pistettä
- Diamond tuottaa nyt neljä pistettä
- Dragonstone tuottaa nyt viisi pistettä
- Onyx tuottaa nyt kuusi pistettä
- Zenyte tuottaa nyt seitsemän pistettä

Lisäksi oikean muodon enchaamisesta saatu bonus pistepalkkio on nostettu yhdestä pisteestä kahteen pisteeseen.

Wine of Zamorak

Estääksemme Wine of Zamorakin bottaamisen, ehdotimme että Zamorakin Munkit pohjakerroksessa olisivat agressiivisia kun Wine of Zamorak napataan, vaikka sen nappaamiseen käytettäisiin telegrabbia. Joten jottemme pilaisi arvokasta F2P rahanteko tapaa, ehdotimme myös toisen kerroksen rakentamista.

Toinen kerros on lisätty ja sinne pääsee tikkaita pitkin. Toisen kerroksen pääsyvaatimus on 500 Total taso ja Zamorak robe setti (jäsenet voivat myös käyttää Zamorak Vestment top ja bottom). Toisessa kerroksessa Wine of Zamorakin telegrabbaaminen ei tee Munkkeja agressiivisiksi, (tosin, mikäli nappaat viinin käsilläsi, niin niin tapahtuu).

Kuva

Zaff's Staves

Vaikeuttaaksemme botteja ostamasta koko Zaffin varastoa tyhjäksi, ehdotimme ainakin osittaista What Lies Below questin suorittamista vaatimukseksi ostaa Battlestaffeja Zaffilta. Tämä ei sekoita Diary palkintoja, eikä muita sauvoja hänen kaupassaan, vaan ne pysyvät edelleen ostokelpoisina ilman tätä vaatimusta.

Ehdotus sai positiivisen vastaanoton mutta se huolestutti pureja, koska What Lies Below antaa 2k Defence XP palkinnoksi.

Osittainen What Lies Belowin suorittaminen avaa nyt pääsyn Battlestaffeihin. Tämä on kirjastossa käytävän taistelun jälkeen, mutta ennen kuin puhut Rat Burgissille suorittaaksesi questin. Olemme koettaneet tehdä selväksi tässä vaiheessa questia, että voit nyt ostaa battlestaffeja Zaffilta ja että questin jatkaminen palkitsee defence expalla, jottei pelaajat juokse vahingossa saamaan ei-toivottua expaa.

Tämä muutos ei vaikuta Deadman Tournamenttiin, mutta ASTUU VOIMAAN Deadman Autumn Seasonin alussa.

Kuva

Change to Box Traps

Helpottaaksemme aitoja pelaajia kilpailemaan botteja vastajaan, me aluksi ehdotimme Eagles' Peakin suorittamista vaatimuksena voida käyttää Box trappeja. Tämä otettiin positiivisin mielin vastaan ilman huomattavaa huolenaihetta.

Voidakseen käyttää box trappeja, pelaajan on nyt edettävä Eagles' Peak questissa pisteeseen jossa hälle näytetään kuinka ferret napataan. Mielestämme tämä oli paras vaihtoehto, koska se on mahdollista että vapautat ferretin kiinnioton jälkeen questissa (joka ei edellytä Box trapin käyttöä), ja voidaksesi napata uuden ferretin, sinun tulisi käyttää box trappia.

Olemme lisänneet ei-combat vaihtoehdon suorittaa Eagles' Peak. Ennen sinun piti tappaa kebbit, nyt voit "threaten" (Uhata), kebbittiä joka pakottaa tämän perääntymään.

Tämä muutos ei vaikuta Deadman Tournamenttiin, mutta ASTUU VOIMAAN Deadman Autumn Seasonin alussa.

Kuva

Muita Uutisia

Pelaajat voivat nyt tallettaa 100 kunkin tyyppistä puuta (logs) jota käytetään 'balloon travel'issa storage crateen mukavasti sijoitettuna pallon viereen. Saatavilla on kytkin jolla voi valita käyttääkö puita repusta vai laatikosta. Valintaan pääsee käsiksi klikkaamalla hiiren oikealla storage cratea.

Kuva

Farmereiden straw hat ei enää pysy paikoillaan kun teleporttaa Ardy cloakilla tai Desert ammylla.

Fremmenik bootsien sijainti repussa on muutettu ollakseen johdonmukaisemman näköisesti rivien välissä.

Parrat ei enää näy Armadyl kypärän yllä.

Miehen construction cape (t):ssä on nyt oikea väri olkatoppauksissa.

3rd range legsien ja Ale of the gods yhdistelmän venymisongelma korjattu.

Useiden musiikkiraitojen vinkkilaatikoiden kirjoitusvirheitä korjattu.

Kuva

PvP World Rota Changes

Tämän hetkinen rota on Period A seuraavat kaksi viikkoa 12. päivä heinäkuuta asti. Lisätietoa PvP World Rota sivulta, joka päivitetään kahden viikon välein.

The Standard PvP world will be W24, in the USA.
The High Risk PvP world be W43, in Germany.
The F2P PvP world will be W117, in the USA.
The Bounty Hunter world will be W18, in the UK.

Kuva

Mikäli Missasit Sen

Ellet ole nähnyt jo sitä, niin varmista että katsot viimeisintä äänestys blogia, joka kattaa Revenant Cave palkintojen muokkauksen, sisältö muutoksia ja yksityiskohtia vaihtoehtoisesta versiosta Theatre of Bloodista.

Älä unohdta, että tänä lauantaina 30. Kesäkuuta 7:30pm BST isännöimme Deadman Summer Finaalin livenä ESL:n avustamana. Liity seuraamme muutamaksi intensiiviseksi tunniksi katsomaan kun 2000 pelaajaa taistelee pyrkimyksestään voittaa $32,000 palkintopotti! Sitä et halua missata!

Kuva

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Bruno, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Mat K, Maz, Munro, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 500
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa