7.6.2018 The Theatre of Blood

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

7.6.2018 The Theatre of Blood

ViestiKirjoittaja Low Mike » 08.06.2018, 00:51

The Theatre of Blood
Kuva

"Theatre of Blood luotiin yhdestä syystä, Lady Verzikin viihdyttämiseksi. Hän komensi seuraajansa luomaan tämän haasteen, jotta voisi katsoa kun monet Meiyerditchin halukkaat siviilit tai soturit menehtyvät." Onko sinusta voittamaan Theatre of Bloodin tarjoamat haasteet? Oletko sankari, jonka Myreque tarvitsee?

Kuva

On esityksen vuoro.

Kuva

Itään Gielinorista, Sanguinestin alueella on Ver Sinhaza. Aijemmin Queen Efaritayn koti, nyt sitä hallitsee Verzik Vitur, Virturin perhe ja muutama Gielinorin vampyyri. Vuosituhansien ajan Lady Verzik on komentanut vampyyri armeijaa, joita hän ei ole käyttänyt vain pelotellakseen, vaan myös huolehtinut tarvittaessa viihdyttämisestä. Ei mennyt pitkään, kun tämä kävi tylsäksi, ja niin hän ohjasi seuraajiaan luomaan paikan, joka kuhisee vahvoja sotureita, luomuksia ja otuksia. Tätä kutsumme nykyään nimellä Theatre of Blood.

Kuva

Kuva

Meiyerditchin asukkaat menevät usein Theatreen taistelemaan erilaisia kokeiluja ja inhottavuuksia vastaan, tarjoten viihdettä vampyyreille. Rohkaistakseen heitä tekemään niin, vampyyrit lupaavat heille vapauden mikäli he selviytyvät. Riippuu sinusta suoritatko kaikki sen haasteet ja selviydytkö voittajana.

Kuva

Perusteet

Theatre of Blood on lineaarisesti etenevä raid-haaste joka sijaitsee Sanguinestin alueella, Meiyerditchistä itään, joka edellyttää tiimityöskentelyä. Teatteriin pääsee Port Phasmatyksen pohjoiselta laidalta veneellä 10,000 gp maksua vastaan. Vaihtoehtoisesti voit kävellä, mutta se on pitkä lenkki, emmekä täten suosittele sitä tapaa.

Mikäli olet suorittanut A Taste of Hope questin, voit käyttää Drakan's medallionia teleportataksesi suoraan Theatreen.

Kuva

Teatteri ei vaadi combatin ulkopuolisia skillejä, ja huoneet muodustavat samaan järjestykseen jokaisella kerralla. Raidin aikana, saat tilaisuuksia saada pieniä määriä tarvikkeita, mutta suoritumisesi tulee silti riippumaan enemmän siitä mitä varusteita ja tarvikkeita otat mukaasi, sen lisäksi kuinka hyvin työskentelet tiimiläistesi kanssa.

Teatterissa tiimin maksimi koko on 5, ja on tasapainoitettu 3-5 pelaajan kokosille ryhmille. Siellä on useita haastehuoneita, joissa on voitettavaksi vaikeita hirviöitä ja otuksia, jotka lopulta johdattavat viimeiseen eeppiseen boss taisteluun, jollaista ei ole aijemmin nähty Old School RuneScapessa.

Kuva

Joukkojen kokoomisen helpottamiseksi, voit käyttää rekrytointitaulua seurueen muodostamiseen, mainostaa sitä muille ja hallita sen jäseniä.

Kuva

Kuva

Taulussa voit selata avoimia seurueita, nähdä keitä niissä on ja mitkä heidän statsinsa on ja hakea (Apply) liittyäksesi niihin. Seurueen johtaja voi valita hyvääksyykö vai hylkääkö hän sinut; hylkääminen estää sinua hakemasta seurueeseen uudestaan, ellei seurueen johtaja klikkaa 'Unblock' nappia tai blokkaa liian monta pelaajaa.

Kuva

Theatre of Bloodissa on uniikki pyyhkimis järjestelmä. Kuolessa haaste huoneessa, sinun on pysyttävä pois pelistä loppu haasteen ajan, sillä välin kun tiimisi jatkaa työtä - tämä tila tunnetaan nimellä Purgatory (Kiirastuli). Kun huone on suoritettu, vapaudut kiirastulesta ja voit liittyä tiimisi tueksi raidin loppuajaksi. Mikäli täysi kiirastuli tapahtuu, esimerkiksi niin että koko tiimi kuolee, raidi on epäonnistunut täysin ja sinun on aloitettava alusta. Epäonnistunut raidi ei ole turvallinen ja kaikki menetetyt tavarat menevät hautajärjestelmään, joka toimii samoin kuin Torfinn, maksaen 100k saadaksesi tavarasi takaisin.

Vaikka yksittäinen kuolema haastehuoneen aikana ei lopeta raidia, niin mikä tahansa kuolema Theatre of Bloodin aikana aiheuttaa Hardcore Ironmanille statuksen menetyksen, tehden niistä tavallisen Ironmanin, vaikka pelaaja olisi vapautettu kiirastulesta aallon lopuksi.

Kuolemien lukumäärä vähentää saamasi tarvikeiden laatua ja määrää, myös mahdollisuutesi saada uniikki palkinto, Elite clue tai pet pienenee. Nämä palkinnot saadaan vasta kun raidin viimeinen bossi, Lady Verzik, on tapettu. Maksimoidaksesi mahdollisuutesi palkintojen saamiseksi, olisi viisasta varmistaa että koko seurue osallistuu.

Tulet huomaamaan, että kun olet Teatterissa, tavalliset teleportit eivät toimi. Paetaksesi Lady Verzikin pesuetta ja hänen luomuksiaan, sinun täytyy ostaa erityinen teleporttaus laite Mysterious Strangerilta, joka löytyy väyjymästä Theatren sisäänkäynnin ulkopuolelta.

Uloskirjautuminen raidin aikana käsitellään kuolemana, myös HCIM statuksen suhteen, joten varmista että aloitat vain kohtaamisia jotka aijot viedä loppuun asti. Kirjautumalla takaisin sisään, peli koettaa liittää sinut takaisin seurueeseen. Mikäli se onnistuu liittämään sinut seurueeseen, sinut sijoitetaan kiirastuleen, kuten kuollessakin, ja pysyt siellä kunnes tiimisi on suorittanut sen hetkisen kohtaamisensa. Mikäli peli ei onnistu liittämään sinua seurueeseen kirjautumisen yhteydessä, vaikkapa siksi, että tiimisi lopetti toimintansa tai siirtyi eteenpäin poissaolosi aikana, tulet läpikäymään saman kohtalon kuin tiimin epäonnistuessa, eli täyden kuoleman tavaroiden menetykset mukaan lukien; tämä siksi, ettei pelaajat voi välttää seurueen ikävää kohtaloa.

Uloskirjautuminen kohtaamisen ulkopuolella, kuten Theatren käytävillä poissa taistelu alueilta, on turvallista. Kun kirjaudut tällöin sisään, peli koettaa liittää sinut takaisin seurueeseesi ja antaa sinun jatkaa raidia; mikäli se ei löydä seuruettasi, sinut palautetaan turvallisesti aulaan Theatren ulkopuolelle.

Kuva

Katsojana

Theatren sisäänkäynti tarjoaa valinnan seurata muita seurueita, mikäli et itse kuulu vielä seurueeseen. Pelaajat voivat nimetä pelaajan jota he haluavat tarkkailla (mukaan lukien pelaajat jotka ovat itse katsojia) tai voivat valita "Recent Party" joka näyttää heille viimeksi muodostuneen seurueen.

Kuva

Samaiset valinnat on käytössä myös Abigallalla, Morytanialaisella pakolaisella, joka hengailee Grand Exchangessa ja asuu Lumbridgessa (vuokaralla general storen yläkerrassa). Hän tarjoaa myös tietoa Morytaniasta ja Theatresta pelaajille joille tarina ei ole tuttu.

Katsojaksi pääset ilman poisonia tai dedeasea, tyhjällä repulla, eikä mitään ylläsi.

Katsojat viedään katselu galleriaan joka on rakennettu teatterin lavasteisiin, ja teleportataam huoneesta huoneeseen sitä mukaa kun seurue onnistuu suorittamaan ne.

Ne jotka eivät halua kuunnella katsojien kommentteja käydessään taistelua teatterin läpi, saattavat kokea edukseen asettaa Public Chat filtterin päälle.

Kuva

Palkinnot

Jonkin niin haastavan ja jännittävän kuin Theatre of Bloodin kanssa, voit olla varma että sinut palkitaan hyvin.

Low Miken kommentti: koska palkintolista ja tekstin määrä on ihan järkyttävä, niin listaan tähän vain palkintojen nimet. Saat ottaa itse selvää niistä lisää muuta kautta, jos kiinnostaa.

- Vials of Blood & New Potions
- Avernic Defender
- Sanguinesti Staff
- Ghrazi Rapier
- Justiciar Armour
- Scythe of Vitur
- Sinhaza Shroud

Kuva

Login Screen Competition

Theatre of Blood Progress Update Blogissamme, ilmoitimme kirjautumisruutu kilpailun yksityiskohdista. Valitsimme jatkoon 4 mukaanhakua ja järjestimme äänestyksen pelissä sinun äänestettäväksesi ja niin voittaja valikoitui!

Kuva

Suuret onnittelut nimimerkille "A Scrub" tämän upean mukaanhaun johdosta. Toivomme, että nautit 12 kuukauden jäsenyydestäsi eksklusiivisen Old School aarre laukun kera ja ruutusi näkemisestä aina kun lataat pelin!

Kuva

Muita Uutisia

Seuraavat parannukset on tehty A Taste of Hopesta saadun palautteen pohjalta.

- Pelaajat voivat nyt pakottaa vyrewatchia näyttämään kiinnostuksensa päästäkseen kaivokselle nopeammin. Tämä pätee myös Theatren pankkia varioivaan vyrewatchiin.
- Agility interaktiot on nyt vasemman klikkauksen esteitä.
- Tallettaessa oreja Daeyalt kaivoksessa, ei enää tule vahvistuspyyntöä.
- Pelaajat voivat nyt klikata hiiren vasemmalla mine cartia Daeyalt kaivoksessa tallettaakseen oret tai käyttääkseen sitä.
- Sickle buttonin klikkaaminen Myreque basessa tehty helpommaksi.
- Myreque piilopaikan interaktiot on nyt vasemman hiiren klikkauksia.
- Garthin dialogi on nyt johdonmukaisempi.

- Olemme poistaneet toisen Trader Scenin.
- "Clan Wars" musiikkikappale on korjattu, siten että siinä soi iujeat instrumentit.
- Halberdien special attackista löytynyt bugi korjattu.
- Pelin sisäinen maanvaihtaja ei enää salli sinun hypätä f2p maahan mikäli seisot jäsenten alueella.
- World Mapin hakutoiminto toimii nyt luotettavammin fullscreen moodissa.
- Slayer Masterit ei enää tyypillisesti määrää vampyyreja taskiksi pelaajille joiden combat taso on alle 45.´
- Kaksi imbuettua Salve amuletin versiota säilyy nyt useamman kaman yli kuollessa, vastaten paremmin aikaa ja vaivaa niiden uudelleen imbuemiseen.
- Sekä Chambers of Xericissä, että Theatre of Bloodissa, sinua pyydetään vahvistamaan maanvaihtaminen huolimatta siitä oletko poistanut käytöstä sitä koskevat varoitukset.
- Seed Stallissa on nyt erillinen varasto Iron pelaajia varten.
- Chambers of Xeric: Challenge Mode Leaderboard on päivitetty vastaamaan viime viikon aikoja.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Haluamme kiittää Mod Iania ja Surmaa, jotka ovat luoneet satoja uusia ääniefektejä projektiin, sekä 13 uutta musiikkikappaletta.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 500
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa