30.11.2017 Buffs, Deadman and Mythical Cape Designs

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

30.11.2017 Buffs, Deadman and Mythical Cape Designs

ViestiKirjoittaja Low Mike » 01.12.2017, 16:35

Buffs, Deadman and Mythical Cape Designs

Tämä viikko kattaa muutamia päivityksiä koskien viimeisintä elämänlaatu-kyselyä, jossa mukana Ardougne Diary viitan, Leaf Bladed Battleaxen ja Chroniclen parannukset. Säädimme myös Revenant Caveja ja Mage Areena II:sta, ilmoitamme myös Mythical Capen muotoilun osallistumisista.


Kuva

Looting Bag

Voit nyt käyttää "Settings" valintaa Looting bagissa. Tällä voit määrittää mitä tapahtuu kun käytät pinoa esineitä laukkuun. Oletuksena laukku kysyy, kuinka monta kyseistä esinettä haluat varastoida, mutta nyt voi valita ohittavasi tämän kysymyksen ja varastoida joka kerta niin monta kuin mahdollista.

Kuva
Kuva

Oletus asetus on "... ask how many to store."

Kuva

Ardougne Diary Cape

Ardougne Medium Diary vittan Farming Patch teleporttiraja on nostettu kolmeen (3), ja Ardouge Hard Diary viitan vastaava raja on nostettu viiteen (5).

Kuva

Kuva

Leaf Bladed Battleaxe

Leaf-bladed Battleaxen pitäisi olla nyt hieman käyttökelpoisempi. Se tuottaa 17.5% enemmän vahinkoa käyttäessä sitä sekä Kuraskeja että Turotheja vastaan, myös sen slash-tarkkuutta on nostettu 50:stä 72:een.

Kuva

Kuva

Chronicle

Chronicle on nyt hieman tehokkaampi ja täten kantaa nyt 1000 latausta. Päivittäinen ostoraja on nostettu 100:aan jotta se vastaisi paremmin varaston tasoa, kuten mainitsimme edellisessä blogissamme.

Kuva

Mythical Capen Suunnittelukilpailu

Pidimme hiljattain muotoilukilapilun, josta ilmoitimme tässä uutiskirjeessä. Kävimme läpi kaikki osallistumiset, joista osa oli hyvin mielenkiintoisia, ja supistimme vaihtoehdot timimme suosikkeihin niistä vaihtoehdoista mitkä ovat toteutuskelpoisia.

Nyt tarvitsemme teidän, yhteisön, apua päättämään mikä näistä kolmesta viitasta ansaitsee paikkansa pelissä. Viitat tullaan lisäämään pelin sisäiseen äänestykseen vuorokauden sisällä ja äänestysaikaa on ensi viikkoon asti. Korkeimman äänestystuloksen saavuttannut viitta luetaan voittajaksi!

Kuva

Haluamme oikaista itseämme hieman, sillä suurimmassa osassa viitoissa oli jonkin sortin logo. Vaikka questi tunnetaan nimellä 'Dragon Slayer II', niin itse kilta on ollut kuvioissa mukana hyvin pitkään, jolla on hyvin monisäikeinen jäsenistö. Kaikki heistä eivät ole tunnettuja lohikäärmeen surmaajia ja sen vuoksi killalla ei myöskään ole logoa, joten poistimme ne kaikista osallistumisista. Tämä meidän olisi pitänyt tehdä selväksi heti alkuunsa, mutta voit olla varma siitä, ettei mitään päätöstä ole tehty sen perusteella oliko logoa vai ei.

Kuva

Deadman Tournament!

Deadmanin turnausviikko alkaa maanantaina 4. Joulukuuta 2017 suunnilleen kello 14:00 Suomen aikaa ja päättyy lauantaina 9. Joulukuuta 2017. Winter Finaali livestriimi alkaa lauantaina 9. Joulukuuta kello 21:00 Suomen aikaa twitch kanavallamme twitch.tv/runescape.

Lisää tietoa koskien Deadman Winter Finaalia saat uutissivultamme täällä.

Kuva

'Tis the Season to get Nasty...

Joulu tekee tuloaan, mutta vielä menee hetki! Pian pelaajat pääsevät jälleen lumimaahan auttamaan joulupukkia.

Kuten muissakin tapahtumissa, haluamme pitää valtaosan päivityksen sisällöstä salassa. Siihen ei ole enää kauaa kun koko tarina paljastuu, mutta siihen asti voit fiilistellä joulua allaolevasta kuvasta!

Kuva

Kuva

King of the Skill

King of the Skill on virallisesti päättynyt!

Käytämme aikaamme seuraavien muutamien päivien ajan käydäksemme läpi kaikkien taitojen, sekä total kategorian parhaat pelaajat ennen kuin julkaisemme voittajat. Haluamme varmistaa että kilpailu on ollut reilu, joten teemme perusteellisen tarkistuksen varmistaaksemme että vain voittonsa ansainneet palkitaan. Voittajat virallisestaan viimeistään 14. Joulukuuta 2017.

Kuva

Muita Uutisia

- Entranan kuumailmapalloa on säädetty näyttämään paremmalta korkeuskartoituksessa.
- Sinulle kerrotaan mikäli et enää tarvitse 'enchanted symbolia' Mage Areena 2:ssa.
- Kolodionin dalogia korjailtu.
- Slayer gem laskee nyt Revenanttien tapot.
- Mac tarjoaa nyt max capen huppu vaihtoehtoja pelaajille jotka ovat suorittaneet Mage Areena II.
- Pelaajat voivat nyt myydä Ancient emblemejä, toteemeja sekä statuetteja emblem traderille maassa 45.
- Revenantit käyttävät puolustus animaatioitaan nyt kuten kuuluukin.
- Liukas kivi vain taskeille tarkoitetulla Wyvern alueella Fossil Islandin alla korjattu.
- Pelaajien avatessa useita Clue Palkinto lippaita kerralla, saattoi osa ruuduista ilmetä tyhjinä, vaikkakin palkinnot niistä saatiin. Ongelma on nyt korjattu.
- Tiettyjen lemmikien takaisin hakeminen saattoi välillä olla estetty Probitan kautta. Ongelma korjattu.
- Samurai legsit toimii nyt normaalisti kun Armadyl crossbow on puettu ylle.
- Bobble hiustyyli ei enää pullahtele Ancestral hatun läpi.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa