23.11.2017 Mage Arena II, Revenant Caves & Deadman Beta

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

23.11.2017 Mage Arena II, Revenant Caves & Deadman Beta

ViestiKirjoittaja Low Mike » 25.11.2017, 14:27

Mage Arena II, Revenant Caves & Deadman Beta

Tällä viikolla näemme pahamaineisen Revenant caven paluun sekä Mage Areenan laajennuksen! Wildernessin valloittajien on nyt mahdollista saada käsiinsä pelin uusi ja paras magic viitta sekä päästä tappamaan joukkoa Wilderness Slayer NPC:itä.

Kuva

Mage Arena II

Kolodionilla, taistelutaikojen mestarilla, on uusi haaste kaikille rohkeimmille Wildun valloittajille.

Pelaajat joilla on +75 Magic taso ja ovat suorittaneet alkuperäisen Mage Areenan ja avanneet itselleen kyvyn käyttää kaikkia jumaltaikoja Mage Areenan ulkopuolella näkevät uuden vaihtoehdon puhuessaan Kolodionille.

Kuva

Haaste on jäljittää ja päihittää 3 demonia, jotka vaeltavat syvällä Wildernessissä multi-combat alueilla.

Jäljittääksesi ne, Kolodion ojentaa sinulle 'Hot/Cold'-laitteen joka ohjaa sinua lähemmäs syntymissijaintia, (laitteen käyttäminen aiheuttaa vahinkoa pelaajalle, joten sinun on käytettävä sitä varovasti). Kun olet sijainnin liepeillä, yksi kolmesta demonista syntyy riippuen siitä mitä olet kulloinkin jäljittämässä. Vain demonin kutsunut pelaaja voi hyökätä siihen - jopa multi-combat alueella. Jos vitkastelet, etkä löydä kutakin demonia riittävän nopeasti, kaikki kolme sijaintia nollaantuu ja joudut aloittamaan alusta!

Kuva

Vaihtoehtoiset 'God'-viitat toimivat kuten edeltäjänsä yhdessä 'God'-sauvojen ja taikojen kanssa. Kun voitat demonin, se päivittää yhden viitoistasi. Voittaessasi demonin, saat palkinnoksi 'unique heartin'. Sinun tulee kukistaa kaikki kolme demonia ja viedä jokainen 'heart' Kolodionille. Niitä ei voi pankittaa. Kun tämä on tehty, Kolodion päivittää yhden viitoistasi. Päivitys maksaa yhden vanhan viitan. Mikäli haluat päivittää muutkin viitat, sinun täytyy toistaa kuvio jäljittäen uudestaan ja voittaen nuo kolme demonia!

Kuva

Kuva

Ole hyvin varovainen käyttäessäsi näitä viittoja. Jos kuolet viitta ylläsin sen taika katoaa. Näin tapahtuessa, sekä imbuettu että alkuperäinen God-viitta häviää olemattomiin! Turvallisiksi luokitelluilla alueilla näin ei tapahdu ja voit hakea viittasi takaisin kaikissa paikoissa joissa on kamojen palautuspalvelu.

Kuva

Revenant Caves

Revenant Cavet tulevat Old Schooliin!

Revenant Cavet tunnetaan yhtenä, ellei jopa parhaimpana Wildernessiin kuuluvista rahanteko metodeista. Revenant Cave on täynnä korkeatasoisia hirviöitä mukaan luettuna uudet hirviöt, Revenantit. Samalla kun pääset hyödyntämään Wilderness Slayeriä edistäviä tekijöitä, pystyt treenaamisen ohessa tienaamaan houkuttelevia summia rahaa!

Kuva

Luola on kauttaaltaan multi-combat alue, lukuun ottamatta sisäänkäyntejä ja pientä aluetta niiden läheisyydessä. Luolasta löytyy monia korkean tason oikopolkuja ja pakoreittejä, tarjoten pelaajille oivia tapoja livetä tiehensä mikäli löytävät itsensä hankalasta tilanteesta. Matalin vaatimus Agility oikopoluille on 65 ja korkein puolestaan 89.

Kaikki luolan hirviöt kuuluvat Wilderness Slayer hirviölistalle, johon tulee kuulumaan myös Revenantit. Jotkin näistä tulee olemaan työn ja tuskan takana voittaa, joten varmista että olet varautunut kaikkeen käydessäsi luolaan! Mitä korkeampi on Revenantin combat taso, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se tiputtaa kaman.

Kuva

Bracelet of ethereum

Luolan Revenantit tiputtavat Bracelet of ethereumeja. Siinä ei ole statseja, mutta sen voi ladata vaihtokelpoisella kuluvalla esineellä; Revenant etherillä, joka on takuuvarma palkinto Revenanteilta.

Kuva

Ladattuna ja yllepuettuna braceletti estää Revenantteja olemaan agressiivisia. Kaiken kukkuraksi tulet immuuniksi heidän hyökkäyksiltään. Mutta jokainen hyökkäys kuluttaa yhden latauksen braceletista. Kun kaikki lataukset on kulunut loppuun, braceletti muuttuu takaisin laataamattomaan muotoon ja menettää samalla tehonsa. Tämä esine on taatusti yksi vaatimus jäädä luolaan vähänkin pidemmäksi aikaa.

Bracelet of ethereumin alchaus arvo on 43200gp ja putoaa aina maahan kuollessa. Sitä ei koskaan voi suojata menettämästä kolmella parhaalla kamalla vaikka ei olisi kalloa pään päällä, eikä myöskään "Protect Item" prayeria käyttäen. Kaikki braceletin lataukseen käytetyt etherit putoavat myös kuollessa.

Kuva

Revenant Cave Teleport Scroll

Revenanttien luolaan ja sieltä pois pääseminen voi olla aikaa vievä prosessi. Onneksi, kaikilla Revenant NPC:illä on pieni mahdollisuus tiputtaa vaihtokelpoinen Revenant cave teleport scrolli, jota voi käyttää teleportatakseen matalamman wilderness tason sisäänkäynnille.

Kuva

Kuva

Ancient Crystals

Ancient crystalit on uusi resurssi jota Revenantit tiputtavat. Näitä voi käyttää rakentamaan kotiin yksisuuntaisen Wilderness Obeliskin, jolla voi teleportata mihin tahansa nykyiselle kuudelle Wilderness obeliskille joista kukin valiutuu satunnaisesti. Wilderness diaryjen täysi suorittaminen sallii sinun määrittää tarkan kohteen.

Kuva

Kuva

POH:iin Wilderness obeliskin rakentaminen vaatii 80 Constructionin, 4 Ancient crystalia ja 4 Marble blockia. Sen voi rakentaa Superior Garden huoneeseen, käyttämällä samaa kohdetta kuin Spirit tree/Fairy ring. Obeliskin rakentamisesta koituu 3000 Construction XP:tä.

Kuva

Muita Uutisia

- Essence-kaivoksen kivestä ei nää enää läpi.
- Kun Chronicle ja Spottier cape on yllepuettuna, ne eivät enää näytä olevan yhtä ja samaa kappaletta.
- Farmer Gricollerin palkintokaupassa on nyt Buy-10 ja Buy-50 valinnat tuotteissa joita voi ostaa tusinoittain kerralla.
- Hosidiuksen palvelukeskuksen komeroissa on nyt Take-50 valinta.
- WC Killan lampea on muovattu jotta sorsat pääsisivät pulikoimaan jälleen Willow puiden läheisyydessä.
- Captain Cleiven sotilaat kertoo nyt lizardman KC:n.
- Stamina potionin päättymisestä ei enää aiheudu samaa ääniefektiä kuin prayerin loppumisesta.
- Rainbow scarf lisätty Diangon kauppaan.
- Liukas kivi Champion's Guildin liepeillä korjattu.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa