12.10.2017 Dragon Slayer II reqs, QoL and a look at the comi

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

12.10.2017 Dragon Slayer II reqs, QoL and a look at the comi

ViestiKirjoittaja Low Mike » 12.10.2017, 19:22

Dragon Slayer II reqs, QoL and a look at the coming weeks!

Tämä viikko keskittyy elämänlaatupäivityksiin, joista osa on melko käteviä tietyissä tilanteissa. Tämän lisäksi jotkin pidemmän aikaa korjausta vailla olleet ongelmat on korjattu, Make All systeemin testaus on tullut tiensä päähän ja valmistelemme nyt sen julkaisua ja meillä on mielenkiintoista kerrottavaa tulevista viikoista!

Kuva

Rehellisyys Maan Perii

Olemme tietoisia, että muutamien viime viikkojen ajan emme ole pystyneet tarjoamaan merkittäviä päivityksiä ja te haluatte lisää sisältöä - mekin haluamme sitä kyllä! Tämä viikko ikäväksemme kuitenkin noudattaa samaa tylsää rutiinia, mutta siihen on syynsä miksi:

- QA, eli laadunvarmistajat, ovat tehneet loistavaa työtä Make-Allin kanssa, että voimme melkeimpä luvata sen tulevan ENSI VIIKOLLA!
- Halloween lähestyy pikkuhiljaa ja kuten aina ennenkin, olemme ahkeroineet sen eteen, että jotain kiintoisaa on tarjolla jo ennen virallista Halloween päivää.
- Gargoyle Bossin kehitys etenee nopealla aikataululla ja sen julkaisu on odotettavissa lokakuun lopulla. Meillä on toinen muotoilu striimi tänään klo 15:00 alkaen @ twitch.tv/RuneScape joten tule mukaan ja näe missä mennään - tänään keskitymme ympäristön muotoiluun Mod Ghostin parissa! Tässä vähän esimakua bossista, ellet ole jo nähnyt niitä!

Kuva

Dragon Slayer II Vaatimukset

Te pyysitte, me toimitimme! Odotetun Dragon Slayer II questin vaatimukset on listattu alla - pidä mielessä etteivät vaatimukset määrää questin vaikeutta! Sinun täytyy ratkaisia lukuisia arvoituksia ja kohdata monia haasteellisia hirviöitä suorittaaksesi questin!

Kuva

Tämän lisäksi, saatoit huomata että julkaisimme QoL ja Content Poll blogin viime viikolla, tarkoituksena järjestää pelin sisäinen äänestys pian. Aluksi panttasimme äänestystä kerätäksemme palautettanne ja tehdäksemme tarvittavia muutoksia. Teimme niin ja olimme tuomassa äänestystä julki tämän viikon alussa mutta kävikin ilmi, että koko äänestysjärjestelmä olikin rikki! Kun olemme lisänneet äänestysten määrää ajan mittaa, moduuliin on kasaantunut yhä enemmän ja enemmän tietoa ja olemme nyt siinä pisteessä, ettemme voi päivittää siihen lähetettyjä tietoja yhtää enempää. Verkkotiimimme työskentelee aktiivisesti tarvittavien korjausten eteen ratkaistaksemme ongelman, mutta tällä hetkellä näyttää sitlä, että joudumme odottamaan uusia äänestyksiä vielä ainakin viikon verran. Valitettavasti nyt kävi näin, mutta kuten kaikkien ongelmien kanssa, koskaan ei ole kiva löytää sellaisia!

Nyt iloisempiin asioihin...

Kuva

Gracefully Coloured

Olemme vastaanottaneet valitustanne, että haluatte tulla ihmissateenkaariksi ja me olemme kuunnelleet! Pelaajat voivat nyt värjätä yksittäisiä paloja Graceful seteistään Brimhavenin Agility areenalla edellyttäen että he ovat jo värjänneet koko setin. Mikäli et ole vielä värjännyt koko settiä, sinun täytyy tehdä se ensin, ennen kun voit alkaa sovittaa yllesi eri värejä. Maltamme tuskin odottaa näkevämme missä kaikissa eri yhdistelmissä juoksentelette ympäriinsä!

Kuva

Kuva

Instant Transmission

Kun matkustelet ympäri RuneScapea saaatat törmätä muun muassa Minecartteihin. Kääpiöt, jotka näitä ohjaa elivät vaikeita aikoja kun he vaativat pelaajia kommunikoimaan heidän kanssaan saadakseen kyydin! He ovat valaistuneet - Keldagrimin, White Wolf Mountainin ja Ice Mountainin konduktööreillä on nyt oikean hiirenpainikkeen valinta lippujen ostoon Dwarven Minecart verkostossa. Ei enää viivästyksiä Gielinorin julkisessa liikenteessä!

Kuva

Kuva

Animated Armour

Deadman modessa muutos näkyy todennäköisesti selvimmin, mutta muutkin pelaajat siitä hyötyvät, jotka keräävät Warrior guild tokeneita. Animated Aromeira animoidessa viivettä pienennetty.

Kuva

Kuva

Clear That Chat Box!

Pelaajat voivat nyt tyhjentää heidän julkisen chatin historian samaan tapaan kuin yksityisviestitkin! Paina vain hiiren oikealla chatin alta löytyvää kiveä ja valitse 'Clear'.

Kuva

Kuva

Muita Uutisia

- Eri teleporttien kuvaukseen on lisätty tietoa siitä, mihin Wildun tasoon ne sinut johdattavat.
- Vähä arvoisten esineiden tiputtamisesta voi nyt koitua varoitus jos niitä esineitä on merkittävän kokoinen pino.
- Mahogany saplingien examine ja muutama muukin juttu korjattu.
- Infernal eelejä murskatessa varasa on nyt käyttäjänsä kädessä eikä leiju ympäriinsä.
- Pelaajat eivät voi enää seistä drystonen sisällä Fossil Islandin suolla.
- Naishahmojen obbycape bugi sekä Santa ja Anti-santa hanskojen bugi korjattu.
- Newcomer Mapin sininen viiva poistettu.
- Fossil Islandin oravatarhureilla on nyt puhumis-valinta.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 340
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa