28.9.2017 Volcanic Mine Tweaks & Make All Preview

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

28.9.2017 Volcanic Mine Tweaks & Make All Preview

ViestiKirjoittaja Low Mike » 29.09.2017, 13:09

Volcanic Mine Tweaks & Make All Preview

RuneFest on ohi ja vaikka meitä hieman surettaa jättää se jälkeemme taas vuodeksi eteenpäin, niin odotamme innolla työstääksemme monia asioita tulevan 12 kuukauden aikana. Tällä viikolla vaihteeksi vähän säätöä Fossil Islandilta löytyvään Volcanic Mineen, päivitys fertile soil spelliin ja lisää pankkitilaa niille jotka suojaavat pelitilinsä Authenticatorilla ja/tai bank pinillä!

Kuva

Dragon Slayer II Äänestys

Dragon Slayer II sekä siihen liittyvät palkinnot ja muut valinnat on lisätty pelin poll-järjestelmään joten käy antamassa äänesi! Jos et vielä ole lukenut aijempaa yksityiskohtaista selostustamme koskien äänestystä, voit lukea sen täällä. Se on ehkä hieman pitkähkö, mutta halusimme varmistaa että sinulla on niin paljon ennakkotietoa kuin mahdollista!

Striimaamme twitch.tv/runescape kanavalla torstaina 28. Syyskuuta hiukan muotoilua. Liity Mod Westin ja muiden modien seuraan koko päinän ajan, alkaen kello 15:00 Suomen aikaa ja päättyen kello 20:00. Virittäydy mukaan ja kysy vaikka äänestykseen liittyviä kysymyksiä!

Kuva

Volcanic Mine Parannukset

Koska Volcanic Mine on ollut pelissä jo useamman viikon ja yhä useampi pelaaja on saanut riittävästi Kudosta sen pelaamiseen, olemme tehneet yhteisön antaman palautteen pohjalta muutamia muutoksia.

Kuva

- Jos volcanic mine on erityisen vakaa, niin meteoriittien ja maanjäristysten määrä on huomattavasti matalampi.
- Pelaajat voivat nyt avata päivitetyn version Fertile Soil spellistä lunar sptellbookkiin 40k pojon hintaan Volcanic Minesta. Spellin käyttö vaatii Volcanic ashin sekä runet. Ilman Volcanic ash pelaaja pystyy loihtimaan vain tavallisen Fertile Soil spellin.
- Voit nyt ostaa lämmönkestävän 'vessek container' päivityksen 10k pojon hintaan Petrified Peteltä.
- Olemme muuttaneet sitä kuinka 'Fragementit' jaetaan Volcanic Minessa. Kiven louhiminen aijemmissa vaiheissa on nyt kannattavampaa, sillä ihmiset loisivat ennen viimeisintä vaihetta.
- Lohkareiden louhimisesta Volcanic Minessa saa nyt huomattavasti suuremalla todennäköisyydellä fossiileita.
- Lohkareiden louhiminen pyörteen luo volcanic minessa tuottaa jokaiselle pelaajalle 100 lisäpistettä (edellyttäen, että he ovat kaivoksen alakerrassa).
- Volcanic minen expan tuottoa lisätty 10%:lla.
- Volcanic mine kaupan joidenkin esineiden hintoja laskettu 30%:lla.

Kuva

Customer Support Week

Ensi viikko on ‘Customer Service Week’, mikä tarkoittaa parrasvalojen kohdistamista pelitilin turvallisuuteen! Olemme avanneet pankkiin 16 lisätilaa turvallisuustietoisille pelaajille, saat 8 tilaa Bank PINin omaamisesta, jonka saat käyttöösi puhumalla mille tahansa pankkiirille pelissä ja 8 tilaa lisää ottamalla Authenticatorin käyttöön! Tämä pätee niin jäsenille kuin ilmaispelaajillekin.

Kuva

Q&A Striimin aikana 4. Lokakuuta seuraamme liittyy Mod Stevew, joka tenttaa Old School tiimiä ja testaa heidän osaamistaan pelitilin turvalllisuudessa! Niitä jotka kompuroivat vastausten antamisessa sakotetaan, joten voit auttaa heitä chatissa tai ottaa mukavan asennon ja katsoa heidän kärsivän - valinta on sinun!

Muista että saat myös neuvoa pelitilisi turvallisuuteen liittyvissä asioissa puhumalla Count Checkille Lumbridgen hautausmaalla. Hän voi tarkistaa pelitilisi turvallisuuden ja tarjoaa yhden ilmaisen teleportin 'Stronghold of Securityyn', jossa voit oppia vielä lisää tapoja suojata tilisi verkon vaaroilta.

On aika turvata pelitilisi jotta vaivalla hankitut esineesi pysyvät kaappaajan ulottumattomissa. Nauti ekstra pankkitilastasi!

Kuva

Make All Päivitys

Make All valikon kehitys on edistynyt valtavasti - se on nyt valmis laadunvarmistajien käsiin! On ollut pitkäjänteinen ja aikaa vievä prosessi varmistaa että se kattaa kaikki toivotut valinnat, joten haluamme nyt esitellä joitain käyttöliittymiä joita tulet näkemään pelissä.

Kuva

Aktiiviteetit joista ennen aiheutui Make X-valinta chattilaatikossa on pantu uuteen uskoon! Olemme luoneet uusia käyttöliittymiä kuten yllä näkyy, jotka ilmaantuvat chatlaatikon tilalle. Tässä esimerkissä pelaajilla on mahdollisuus valita kypsentävänsä 1, 5, 10, X ja uutena valintana "All" Sharkit. Jos valitsit mukautetun määrän sharkkeja kypsennettäväksi viimeksi kun avasit käyttöliittymän, se tarjoaa sinulle samaa määrää tälläkin kertaa. Voit myös aloittaa toiminnan painamalla välilyöntiä.

Kuva

Monien 'Make All' valikoiden parantamisen lisäksi, olemme lisänneet pikanäppäimiä joihinki käyttöliittymiin, jotka muuten saattaisivat olla hieman turhauttavampia. Yllä näkyvässä kuvassa voimme yhä nähdä "All" valinnan numeroiden 1-9 kanssa. Esimerkiksi painamalla numeroa 1, aloittaisi se smelttaamaan niin monta Bronze Baria kuin mahdollista.

Kuva

Niihin aktiviteetteihin joissa oli käyttöliittymä jo ennestään, olemme lisänneet "All" valinnan. Muihin tekemiimme muutoksiin kuuluu käyttöliittymien siistiminen siten, että kaikki ikonit ja tekstit ovat linjassa ja kutistamalla käyttöliittymää tehdäksemme siitä kompaktimman!

Kuva

Ja viimeisimpänä katsaus siihen kuinka moneen eri alueeseen muutoksilla on vaikutusta! Kuka tiesi että voit kirnuta maitoa?! Siinä ei ole "Make All" valintaa koska sitä ei edes ollut olemassa koko pelissä aijemmin. Olemme kuitenkin päivittäneet käyttöliittymän kaikille juuston ystäville siellä jossain!

Saatat nähdä Make-All ja muita parannuksia pelissä muutaman viikon sisällä!

Kuva

Muita Uutisia

- Maat 101 ja 107 eivät ole enää Deadman maita.
- Chambers of Xericissä pisteytystä säädetty vaijerihuoneessa.
- Viesti "You scratch a notch on your bow" Chompy/Jubbly metsästyksessä lisätty spam filteriin.
- Kun puhut Herbiboar petille eläintarhassasi, chat boxiin ei enää ilmaannu Jal-Nib-Rekin naama.
- Jotkin tarpeettomat 'push tiles' on poistettu luolasta Monkey Madness 2:ssa.
- Hoop Snakeja voi nyt rullata Fossil Islandin ulkopuolella.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Delta, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 340
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa