20.7.2017 F2P Castle Wars

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

20.7.2017 F2P Castle Wars

ViestiKirjoittaja Low Mike » 20.07.2017, 17:07

F2P Castle Wars

Tämän viikon pääuutinen on F2P Castle Warsin julkaisu. Se ei kuitenkaan ole ainut uusi asia F2P:lle, nimittäin sen mukana tulee muitakin sisällön parannuksia. Jäsenille puolestaan uutta on uudet Mining glovet, käytännöllisemmät palikinnot Desertin Elite diaryssä sekä normi satsi tavanmukaisia korjauksia.

Kuva

F2P Castle Wars

Castle Warsin alkuperäisestä julkaisusta lähtien, 2004, sitä on pidetty arvossa niin uusien kuin vanhojenkin pelaajien keskuudessa. Olemme omistautuneita tukemaan minipeli-yhteisöä ja niin päätimme äänestää Castle Warsin F2P versiosta. Kysymys sai raikuvan suosion ja tänään saamme iloksemme julkaista ilmaispelaajien Castle Warsin.

Niille jotka eivät tiedä Castle Warsista, se on lipunryöstöön perustuva minipeli suurella kentällä. Siellä on kaksi linnaa vastakkain, kumpikin edustaa yhtä RuneScapen jumalaa: Saradominia ja Zamorakia. Vastakkaisen tiimin lippu pitää ryöstää ja viedä oman lipun paikalle saadakseen pisteitä. Taistelu tulee tapahtumaan linnojen edustoilla tai alhaalla tunneleissa.

Kuinka sinne pääsee

Castle Wars lepää Kandarin lounaiskulmassa, pitkän taivaleen päässä White Wolf Mountainista. Luonnollisesti nämä maat Castle Warsin ja Taverleyn portin välillä ovat luoksepääsemättömiä ja luoksepääsemättöminä ne pysyykin. Helpon pääsyn Castle Warsille takaa uusi portal Clan Wars alueella. Kyseinen portal teleporttaa sinut suoraan Castle Warsin aulaan.

Kun pääset Castle Warsille asti, saatat häkeltyä siitä että sen ovet on tiukasti kiinni. Tämä varmistaa että tutkiskelu-uteilaisuutesi pysyy kurissa ja keskityt enemmän olennaiseen, etkä vaella tiehesi. Klikkaamalla ovia sinulle tarjotaan telporttia takaisin Clan Warsiin.

Kuva

Palkinnot

Castle Wars pelistä suoriutuminen F2P:ssä antaa saman määrän lippuja kuin jäsentenkin maassa. Palkinnot sen sijaan eroavat hieman. Voit ostaa melee armoreita, huppuja ja viittoja. Haloja ja koristeellisia ranged ja magic settejä ei voi ostaa koska ne omaavat stat boosteja.

Kuva

Mod Stone v Mod Sween

F2P Castle Warsin saapumisen johdosta Modit Stone ja Sween tulevat kilpailemaan toisiaan vastaan ja sinun osuutesi on määrittää kumpi on suurempi! Varustaudu ja suuntaa Castle Warsiin maassa 383! Vanno uskollisuutesi joko Mod Stonelle, Saradomin sankarille tai Mod Sweenille, Zamorakin herralle.

Liity Mod Stonen ja Mod Sweenin mukaan pelissä ja twitchissä perjantaina 21. klo 17:00 Suomen aikaa.

KuvaKuva

Kuva

Muuta F2P Sisältöä

Zamorak robes

Monks of Zamorak tiputtavat nyt Zamorak robeja (top ja bottom). Muutos koskee kaikkia Zamorakin munkkeja ja näin ilmaispelaajilla on pääsy kyseisiin robeihin. Zamorakin munkkeja löytyy Asgarnian chaos temppelistä sekä yksittäisenä Varrocking palatsista.

Robet itsessään tarjoavat F2P:n parhaat magic bonukset. Sekä ylä- että alaosa omaa +2 Magic Attackin, +3 Magic Defencen ja +3 Prayer bonuksen.

Amulet of Accuracy

Mahtavan Amulet of Accuracyn saa suoritettua haastavan Imp Cather questin. Ennen tätä päivää korun sai vain kerran yhtä ukkoa kohden. Wizard Mizgogilla ilmeisesti sattuu nyt olemaan niitä vaikka millä mitalla, sillä hän vaihtaa uusia amuletteja kokonaisiin setteihin helmiä (musta, punainen, valkoinen ja keltainen).

Kuva

Kuva

Expert Mining gloves

Belona, joka luuraa Mining Guildissa, yhdistää nyt Mining ja Superior Mining glovesesi Expert mining gloveiksi. Expert mining glovesien statsit ja tehosteet vastaavat vanhojen glovesien tehosteita.

Expert mining glovet vaatii 70 Miningin ja ne maksaa Belonialla 60 mineraalia. Tämä tarkoittaa että kun hankit Expert Glovet glovet tyhjästä, kustantaa se 240 unidentified mineraalia, (kaikkien kolmen glovesin arvo).

Kuva

Elite Desert amulet

Kun POHeihin tarjottiin pooleja, huomasimme että Nardah ei olekkaan enää niin puoleensa vetävä kuin se joskus oli. Jotta Elite Desert diaryn suorittaminen säilyisi jokseenkin palkitsevana, olemme lisänneet valinnan jolla voi teleportata 'task-only' Kalphite Caveen. Tämä on uusi valinta Nardah teleportin rinnalla.

Kuva

Muut uutiset ja korjaukset

- Raedwald’s helmin examine näyttää nyt ensimmäisen sen löytäneen pelaajan nimen. Onneksi olkoon Pikachu Yip!
- Tyhjä Master Scroll book voidaan nyt vaihtaa Grand Exchangessa.
- Summer Special tarjous on poistunut Bondien käyttöliittymästä.
- Midsummer Event on päättynyt.
- Black demonit ja Lesser demonit näkyy nyt Catacombin kartassa.
- Myrequen Search typo korjattu.
- Sorcerer typoja korjailtu lukuisien questien asianyhteyksissä.
- Dark Essence examinen typo korjattu.
- 'Push tiles' lähellä Lizardman shamaneja poistettu.
- Palavissa torcheissa on nyt oikean puoleisen klikkauksen sammutus-valinta.
- Magic viittojen hyötyjen käyttämisestä aiheutuviin viesteihin on lisätty väriä.
- Olemme lisänneet Warrior Guildin Tokenien saatua määrä animated armoreista.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Ronan, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 355
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 4 vierailijaa