8.6.2017 Pest Control & Open Weekend

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

8.6.2017 Pest Control & Open Weekend

ViestiKirjoittaja Low Mike » 08.06.2017, 19:40

Pest Control & Open Weekend

Pest Control sai tänään pienen parannuksen tarkoittaen, että Void Knightit myöntävät enemmän pisteitä voittamisesta. He tosin odottavat myös akttiivisempaa osallistumista aijempaa enemmän. Samaan aikaan Gilbert on saapunut Lumbridgeen joka kaipaa apua sateenkaarien löytämiseen. Lisäksi ilmaispelaajilla on pääsy jäsenten maihin tänä viikonloppuna.

Kuva

Pest Control

Void Knightit ovat heltyneet antamaan enemmän Pest Control pisteitä. Voitetusta pelistä tulet saamaan 3 pistettä 'easy'-paatissa, 4 pistettä 'medium'-paatissa ja 5 pistettä 'hard'-paatissa siitä hyvästä että olet antanut kaikkesi taistelun aikana.

He ovat nyt hieman valikoivampia palkintojen ansaitsemisen suhteen. Ei enää riitä, että saat kerätyksi 50 osumaa ja sitten pyörit hoo moilasena ympäri taistelukenttää katsomassa kun muut tekevät töitä. Void Knightit ovatkin nyt asiaan puuttuakseen keksineet aktiivisuuspalkin varmistaakseen että heidän sotilaansa tekevät työtä käskettyä. Niin pitkään kun saat pidettyä 'activity'-mittarin pois nollasta kullakin kierroksella, he palkitsevat sinut taistelun lopuksi.

Kuva

Hirviöihin ja portaaleihin hyökkäämimnen, sekä puolustusaitojen korjaaminen nostavat aktiivisuusmittaria.

Kun suojakilvet ovat aloittaneet häipymisen, aktiivisuusmittari alkaa tikittää kohti nollaa. Ei kannata antaa mittarin saavuttaa nollaa, sillä jos mittari kerran pelin aikana menee nollaan, se myös pysyy siellä, etkä näin tule saamaan palkintoja pelistä.

Kuva

Joten hyökkää niihin portaleihin, tapa spinnerit ja puolusta Void Knightia ilkikurisilta elukoilta - taistele voitosta!

Osumamittari pysyy yhä tallessa taisteluiden aikana sillä useat pitävät pelistä saatua dataa arvossa, mutta se ei enää mittaa saatko palkintoja lopuksi vai et.

Kuva

Pari viikkoa sitten mainitsimme, että mielestämme Mage Void setti ei tarjoa riittävästi hyötyä. Nykyisellään se antaa 30% lisää tarkkuutta, mutta sillä ei ole mitään vaikutusta vaihingon määrään. Järjestämme pian uuden äänestyksen ja olemme siihen saakka avoimia kaikelle keskustelulle ja ehdotuksille koskien kyiseistä boostia.

Voit esimerkiksi miettiä miten elite setti voisi erota hyödyiltään normaali setistä, sehän kun omaa korkeammat vaatimukset.

Kuva

Open Weekend

Vain rajoitetun ajan ilmaispelaajat voivat kirjautua jäsenten maihin kokeakseen Old School RuneScapen jäsenten ominaisuuksilla. 'Open Weekend' alkaa tästä päivästä ja päättyy 12. päivä kesäkuuta maanantaina.

Ehkä on questi jota olet halunnut koittaa, bossi jonka olet halunnut haastaa tai haluat vain spinnata flaxia; tänä viikonloppuna voit tehdä kaiken tuon.

Mahdollisen edun väärinkäytön vähentämiseksi, olemme rajoittaneet pääsyn jäsenten maihin siten, että vain pelitilit jotka on luotu ennen 5. kesäkuuta pääsevät kirjautumaan. Kaikki tuon päivämäärän jälkeen luodut pelitilit tarvitsevat maksullisen jäsenyyden päästäkseen jäsenille tarkoitettuihin maihin.

Kuva

Avaamme muutaman uuden maan jäsenille, ettei maat täyty väenpaljoudesta, mutta 'Open Weekend' toimii kaikissa jäsenten maissa, ei pelkästään uusissa.

Mikäli olet henkeen ja vereen ilmaispelaaja etkä halua jäsenten ominaisuuksien vaikuttavan pelitiliisi, se käy kyllä. Jatka vain pelaamista f2p maissa kuten tavallisestikin; pelitilisi on turvassa jäsenyydeltä niin kauan kun pysyt poissa jäsenten maista.

Pelaajat jotka eivät pääse kirjautumaan pelitililleen tai eivät muista kirjatumistietojaan, niin Support tiimi on yksi varteenotettava oljenkorsi niissä tilanteissa.

Pelitilisi on yhä ilmaispelitili, sillä Open Weekend ei tee sinusta oikeaa jäsentä. Se vain poistaa rajoituksen, joka estää sinua pelaamasta jäsenten maissa ja antaa sinulle käyttöoikeuden pelin sisäiseen jäsenille suunnattuun sisältöön. Et pysty käyttämään vain jäsenille tarkoitettuja ominaisuuksia, kuten nimimerkin vaihtamista.

Kuva

Gilbert's Colours

Lumbridgeen on ilmaantunut kaunis sateenkaari ja missä saat sateenkaaria, saat menninkäisiä. Gilbert (hän on menninkäinen) tarvitsee vähän apua. Hän ei pyydä paljoa, mutta hänellä on vaikeuksia näyttää omat värinsä.

Kuva

Ratkaise hänen pähkinöitä löytääksesti muut sateenkaaret ympäri muolimaa, jotta saat tuotua hänelle niiden värien säikeitä ja hän palkitsee sinut omalla värikkäällä, pienellä kaulaliinalla.

Tapahtuma on molemmille, niin jäsenille kuin ilmaispelaajillekin. Kaikki tämä juhlistaaksemme osuuttamme Old School RuneScapen yhteisön Pride Month 2017.

Ne jotka onnistuvat ratkaisemaan tapahtuman mysteerit, voivat ostaa kaulaliinan Diangon lelukaupasta.

Kuva

Inferno update

Kuva

Tänään on tullut kuluneeksi viikko siitä kun Inferno ja Mor Ul Rek julkaistiin. Old School tiimi haluaa pidentää onnittelulistaansa seuraavilla nimillä: Woox, Kelvino, Cpl Erik, Lettulainen, B0aty, DedWilson, Zulu, Bellis, Turnii, Pikachos, Smithy, ja Badideas, jotka ovat 12 ensimmäistä 'Infernal Capen' saanutta pelaajaa.

Erikoisonnittelut Wooxille ja Kelvinolle TzKal-Zukin voittamisesta kahdesti. Toisen erityisonnittelun on ansainnut Badideas ollessaan ensimmäinen Ironman joka on suorittanut Infernon.

Muutama viikko takaperin mainitsimme ottavamme vakavan asenteen pelaajia kohtaan jotka yrittävät ostaa Infernal-viitta palveluita. Toistamiseen, emme hyväksy moista ja ryhdymme toimenpiteisiin niitä kohtaan jotka niin tekevät.

Kukaan ei ole vielä saanut pettiä! Muista, voit uhrata arvokkaan infernal viittasi lisämahdollisuuksia vastaan. Onnea, JalYt!

Kuva

Muita uutisia

- GWD:n gong dooriin on asennettu ovenkahva jonka ansiosta pelaajat Bandos alueella voivat klikata ovea avatakseen sen ja lähteä. Ennen kuka vain saattoi kävellä ovelle ja tulla teleportatuksi ulos halusivat he sitä tai eivät; ovenkahva on varma keino välttyä vahingoilta.
- Infernossa tiputetut tavarat säilyy maassa nyt 30 minuuttia ennen katoamista.
- Infernossa ei voi enää käyttää teleportteja; sieltä pois pääsemiseksi ei ole tarpeellista käyttää teleporttia ja pelaajat saattoivat klikata vahingossa teleporttia.
- Zaffin staffitynnyri, josta voi ostaa Achievement Diary palkiintoon kuuluvia staffeja, näyttää nyt erilaiselta riippuen siitä oletko jo ostanut päivittäisen satsin staffeja.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Ronan, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa