Potkut chatista

Alueen säännöt
http://runepoli.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=5436

Ei Runescape-aiheisia kysymyksiä tälle alueelle!

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :| :!: :?: :idea: :arrow: :mrgreen: :geek: :ugeek: :toru:: :biggrin:: :smile:: :wink:: :sad:: :surprised:: :shock:: :confused:: :cool:: :lol:: :mad:: :razz:: :redface:: :cry:: :rolleyes:: :neutral:: :arrow::
Lisää hymiöitä
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Potkut chatista

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja Teesuomi » 19.01.2019, 02:18

Naisviha on kuulemma muodissa.

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja wilduman112 » 19.01.2019, 00:01

Muutama sarkastinen vastaus muiden bottipuheisiin on pihalle potkimisen arvoista mutta väkivaltaa saa ihannoida ja yllyttää siihen https://prnt.sc/m92nqt.

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja wilduman112 » 18.01.2019, 18:25

1) Ei olekaan, miksi tämmöisen edes tuot esille? :D Kyllä chatista nyt varmaan neuvoa saa kysyä.

2) Niinkö meinaat? Runessa on 250 miljoonaa accounttia ja ihmiset tekee virheitä. Ja jos sillon chattia luit niin Jagexin vastaus (ban appealista), mikä tuli yllättävän nopeasti, oli että kyseisellä accounttilla ei ole banneja vaikka accountin tiedoissa ne kyllä ovat.

3) No tosiaan kyllä välttelin, mikä tarve kanssapelaajilla on tietää mikä se syy on? Jos bottauskeskustelu kerran on kielletty niin mitä syytä kyselevät, bottikeskustelua nimenomaan koitin vältellä. Bannit kun bannit, syyllä ei mun mielestä merkitystä. Odotan edelleen vastausta että potkittiinko nämä muut.

Kokonaisuudessaan mun asia oli lähinnä saada tietoa miten asiassa kannattaa toimia, aika huonolla menestyksellä, ihmetyttää tää polichatin taso. Kysellään ja puhutaan epäolennaisista asioista, sitten kun näihin vastaa lentää pihalle. Hyvin hoidettu.

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja Tombstone » 18.01.2019, 17:49

1) Polichat ei ole Account support.
2) Kukaan ei saa syyttä banneja runesta
3) Välttelit parhaasi mukaan sanomasta bannin syytä kun muut kanssapelaajat heittivät bottauksen syyksi

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja wilduman112 » 17.01.2019, 20:55

Tämä kickin suorittanut valvoja vois tulla vastaamaan kysymyksiin. Vai oliko se Tombstone?

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja wilduman112 » 17.01.2019, 18:46

On kyllä aika röyhkeetä käytöstä, alettiin samantien sanomaan mitäs oot botannut jne, sokeesti väittämään että ihan oma vikas. Eikä mitään ymmärryksen tajua, jos sanoin että pistin botin päälle 2013 ja se pyöri 2017 joulukuulle asti, olisi aika ignoranttia väittää ettei ymmärtäisi että kyseinen lause ei voi milläänlailla pitää paikkaansa.

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja wilduman112 » 17.01.2019, 18:25

En sanonut mitään bottaamisesta, aika röyhkeesti siitä alettiin mua silti syyllistämään. Yks kysyi että minkä takia edes botata mihin laitoin vastakysymyksen että onko täällä ketään botannut. En myöntänyt että oisin botannut, en ole mitään bottia ikinä käyttänytkään, vastasin sarkastisesti yhden syyllistäjän kysymykseen, tätä ei näköjään oikein ymmärretty. Eihän se kuulukkaan, jätän enskerralla muitten syytökset ja puheet bottaamisesta sitten huomiotta.

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja Tombstone » 17.01.2019, 18:19

kyselit onko chatissa muut botanneet ja myönsit itse botannees, valvoja näki tarpeelliseks heittää jäähylle. Ens kerralla tiedät sitten että bottauskeskustelu ei kuulu polichattiin

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja wilduman112 » 17.01.2019, 18:03

Itse en sitä edes alottanut, en edes sanonut mistä nämä ns. bannit olivat tulleet. Siinähän muut sen bottikeskustelun aloitti, potkittiinko ne pihalle?

Re: Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja Tombstone » 17.01.2019, 18:01

jatkuva bottikeskustelu

Potkut chatista

Viesti Kirjoittaja wilduman112 » 17.01.2019, 17:49

Pyysin neuvoa kun yritän selvittää miten saisin vanhan accountin takasin, lopulta sainkin selville yhden vanhan accountin nimen. Tämä olikin saanut bannit ajankohtana milloin en edes ollut pelannut, jagexin vastaus tähän oli myös erikoinen mihin hain näkökulmaa. Chatissa muutama henkilö oletti että olisin itse bottamaalla ne bannit hankkinut, vastasin ehkä tyhmiin kysymyksiin tyhmällä sarkasmilla, mutta silti.... Haluisin tietää että potkittiinko nämä ketkä syyttivät bottaamisesta?

Ylös