RuneMetrics

Kuva

RuneMetrics on pelin sisnrakennettu analyysitykalu. Sill on mahdollista jljitt kerttyj dropeja, kaikkia dropeja, xp/h, gp/h, ja muita vastaavia. RuneMetricsill on mys web app, joka tulee myhemmin korvaamaan Adventurer's Login.

RuneMetrics ja RuneMetrics Pro

RuneMetrics on tykalujen ilmaisversio ja kaikkien kytettviss. Tm tykalu pit kirjaa saadusta xp:st ja dropeista. Versio on sopiva niille, jotka eivt halua hirven yksityiskohtaisesti analysoida pelaamistaan.

Normaaliversion tarjoamat tykalut:

• Xp tracker
  • Drop log
  • Nettiversion yksinkertainen muoto

RuneMetrics Pro on maksullinen versio ja antaa paljon yksityiskohtaisempaa tietoa pelitavoistasi. Tm versio mahdollistaa mys erilaiset grafiikat ja menneen datan tarkastelun. Versio sopii hyvin niille, jotka haluavat analysoida ja tehostaa pelaamistaan.

Pro-version tarjoamat tykalut yll olevien lisksi:

• Xp tracker nytt mys xp/h ja arvioidun ajan seuraavaan leveliin/targetiin.
  • Combat tracker
  • Wealth tracker ja gp/h tracker
  • Grafiikkatykalu
  • Nettiversion paranneltu muoto

RuneMetrics Pro:n ostaminen

Voit ostaa Pro:n joko pelin sisll bondeilla tai nettisivujen kautta.

Mr Hinta Hinta Bond Hinta gp* gp/d*
1kk 5,09 1 14,3m 476,67k
3kk 15,29 3 42,9m 476,67k
12kk 50,99 12 171,6m 470,14k

* Jos bondit ostetaan pelin sisll.
Premier Club 2016 membereille RuneMetrics Pro maksaa bond/2kk vuoden 2016 ajan.

Tykalut

Thdell (*) merkityt ovat kytettviss vain Pro-versiossa.

Ingame

Ingame versio RuneMetricsist antaa ajankohtaista tietoa tekemisistsi. Pset ksiksi RuneMetricsiin interface-nauhassa olevasta painikkeesta. Ylin painikkeista avaa Xp trackerin, keskimminen grafiikan ja alin drop trackerin.

Kuva

Painamalla itse interface-nauhan RuneMetrics-nappia, saat avattua RuneMetricsin oman interfacen, josta voit st asetuksia. Ensimmisess Welcome-vlilehdess voit tarkastella mitk ominaisuudet ovat kytettvisssi ja kauanko Pro-versio viel kest. Subscribe-napista pset ostamaan Pro-versiota rahalla ja alemmasta napista voit ostaa sit bondeilla. Painamalla kuvaa, voit avata RuneMetricsin web appin.

Kuva

Metrics-vlilehdess voit muuttaa Xp trackerin asetuksia ja mys vanhan tutun, kolmen skillin Xp trackerin asetuksia. Vasemmalla on Xp tracker, jonka voit vet ulos haluamallesi paikalle, tai avata interface-nauhasta. Kun saat xp:t, listaan ilmestyy automaattisesti kyseess olevat skillit. Voit pit haluamasi skillit paikallaan painamalla oikealla hiiren napilla ja valitsemalla Pin row ja vastaavasti vapauttaa valitsemalla Unpin row. Voit halutessasi poistaa koko rivin valitsemalla Remove row, piilottaa sen valitsemalla Hide row ja lhett rivin tiedot graafiin valitsemalla Send to Graph*. Voit list uuden rivin haluamaasi skilliin alarivill olevasta, Settings-painikkeen vieress olevasta painikkeesta.

Voit poistaa haluamiasi pystyrivej valitsemalla Remove _____ column, kun klikkaat oikealla hiiren napilla otsikkorivi. Pystyrivit saa takaisin +-merkist, joka lytyy ulos vedetyst Xp trackerist. Xp/h nytt viiden minuutin liukuvan keskiarvon, joka paranee mit kauemmin saat xp:t. Pystyriveist Xp/h ja ETA (aika seuraavaan leveliin/targettiin) ovat vain Pro-versiossa.

Vlilehden asetukset:
  • Rasti-ruutuun-valinnat
    • Nyt tarkat arvot / pyristetyt arvot.
    • Pivit xp/h arvoja vain kun saat xp:t.*
    • Varoita, kun hp putoaa alle 20 %:n.*
    • Nyt stack value. Tm nytt pieness pop-up ikkunassa monsterin droppaamien tavaroiden arvon.*

• Dataintervalli
    • Since reset - Pit kirjaa saadusta xp:st klo 02:00 (tai 03:00 kesaikaan) alkaen.
    • This session - Pit kirjaa saadusta xp:st sisn kirjautumisesta alkaen.*
    • Stopwatch - Arvot muuttuvat vain jos kello on kynniss. Tmn voi mys pysytt hetkeksi, jos haluat pit esimerkiksi tauon pelaamisesta.*

• Riviasetukset
    • Voit valita koska epaktiivinen rivi poistetaan listasta: Ei koskaan - 10 minuuttia.
    • Maksimimr rivej, jotka nkyvt kerralla, vlilt 1-29.

Kuva

Graphs*-vlilehdess voit muuttaa grafiikan asetuksia, avata grafiikan peliss tai avata web appin painamalla kuvaa. Vasemmalla ylkulmassa oleva grafiikka voi nytt yhden skillin, wealthin tai skillryhmn kehityksen pylvsdiagrammissa. Valinnan voit tehd pudotusvalikosta. Voit zoomata grafiikkaa hiiren rullalla tai kyttmll suurennuslasi-painikkeita. Grafiikan oikeassa alareunassa oleva aikamerkint tarkoittaa milt ajalta nkyv grafiikka on. Tm voi olla enintn 1h 4min ja vhintn 5min. Pitmll hiirt aikamerkinnn pll, net mys intervallin, eli aikavlin jokaisen pylvn datan vlill, ja zoomin mrn. Painamalla grafiikan vasemmassa reunassa olevaa vaaleampaa aluetta, voit avata web appin grafiikan.

Vlilehden asetukset:
  • Nyt Xp/h tai Gp/h grafiikan yll
  • Nyt keskiarvo grafiikassa. Tm ei ole tuntikeskiarvo vaan intervallikeskiarvo, esim. jos intervalli on nelj minuuttia, on keskiarvo neljlle minuutille.
  • Nyt minimi ja maksimi. Tm nytt mill vlill olet saanut xp:t/gp:t.
  • Nyt apuviivat
  • Nyt valikko. Tm nytt/poistaa nkyvist grafiikan alla olevan palkin.
  • Kyt skillin vrej. Muuttaa palkkien vrit skillin vreiksi, jolloin ne on helpompi erottaa.

Kuva

Drops-vlilehdess voit muuttaa drop-listan asetukset kaikista dropatuista kaikkiin kerttyihin. Tm toimii mys esimerkiksi hakatessa yew treet. Drops-interface listaa asetuksiesi mukaan dropit, mutta ei viel nyt niiden arvoa. Tm voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa. Voit tyhjent listan painamalla nuolta listan alla. Painamalla oikeassa alareunassa olevaa kuvaa voit avata web appin droppisivun.

Kuva

RuneMetrics Web app

RuneMetrics Web app nytt kaiken olennaisen hahmostasi yhdess hyvin pakatussa paketissa. Kuten ingame-versiossa, mys web appissa olevat Pro-version palvelut on merkitty thdell.
  • Summary: Tlt lytyy kaikki tiedot tiiviiss paketissa.
  • Xp Split*: Tlt net miten olet saanut xp:t eri skilleihin. Voi valita oikeasta ylreunasta kalenteri-painikkeen kautta halutun aikavlin: tnn, eilen, edelliset 7 piv, edelliset 30 piv tai vapaavalintainen vli.
  • Xp Gain*: Tlt net saadun xp:n pylvsdiagrammina. Voit list uusia skillej painamalla Add another skill ja valitsemalla listasta. Voit valita halutun aikavlin oikeasta ylkulmasta kalenteri-painikkeesta, kuten mys parhaan suorituksen ja keskiarvon Settings-painikkeesta.

Grafiikan yll nkyv lista nytt valitun aikavlin ajalta kaiken xp:n, keskimrisen xp:n ja parhaan suorituksen. Painamalla grafiikan pylvit, voit zoomata tiettyyn pivn ja jopa minuutteihin.
  • Levels: Tlt net yksityiskohtaisempaa tietoa leveleistsi, kuten edistys seuraavaan leveliin, total xp, total level ja virtual total level.
  • Kills and Drops*: Tlt net tappojen mrn: kaikkien tappojen yhteismrn ja jokaisen yksittisen monsterin mrn. Voit mys tarkastella droppien mr joko yksittin tai kokonaisuudessaan.
  • Wealth*: Tlt net varallisuutesi kehityksen.
  • Activity: Tlt net kaiken pikkukivan, mit peliss sinulle tapahtuu. Nit asetuksia voit muokata peliss Settings → Gameplay → Gameplay Settings → Adventurer's Log. Oikeast ylkulmasta lydt RSS-feedin.

Tehnyt: possu 67

Ilmoita virheest

Muokattu viimeksi: 20:36 07.03.2016