Memberin tilaaminen puhelimella

Sisllysluettelo:

Tss oppaassa kerrotaan, kuinka tilata yhden (1) kuukauden jsenyys kyttmll puhelinta.

Kuva

Johdanto

Puhelimella memberin tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Ongelmana on sen hinta, joka on puhelinsoitolla 8.41 euroa (plus normaali puhelumaksu) tai tekstiviestill 9.20 euroa. Kuitenkin, joskus operaattorit kauppaavat prepaid-liittymi halvalla ja "+50% puheaikaa latauksen yhteydess" -tarjouksia. Se voi olla ja onkin paras tapa kytt puhelinta tilaamiseen.

KuvaOsa prepaid-liittymist saattaa vaatia minimissn 20 puheaikaa memberin ostoon. Thn listautuu mm. Tele Finlandin Prepaid ja Sonera Easy Prepaid -liittymt. Runepoli EI ota vastuuta mahdollisista menetyksist puheaikojen suhteen!Kuva

Tilaaminen puhelinsoitolla

Mene Runescapen kotisivuille (www.runescape.com) ja valitse ylpalkista "Membership".

Kuva

Sen jlkeen paina "Upgrade from 5.95" nappia.

Kuva

Seuraavaksi sinun on kirjauduttava sislle.

Kuva

Nyt sinun tytyy valita palvelu. Klikkaa RuneScapea, mutta samalla tavalla saat tilattua mys muualle.

Valitse "Payment method" -valikosta joko tekstiviesti (PayBySMS) tai puhelinsoitto (PayByPhone). Valitse PayByPhone.

Kuva

Jos valitset puhelinsoiton, tulee sinun osata numerot 0-9, mutta tm ei ole vaikeaa. Ota esiin kyn ja paperia tai nit puhelu ja soita ruudulla nkyvn numeroon ja kirjoita numerosarja (kahdeksan numeroa) yls.

Kun puhelu loppuu (se soi muutaman kerran), nppile koodi allaolevaan laatikkoon, klikkaa "I have the Bill Payer permission for this transaction" ja napauta"Continue."

Kuva

Onneksi olkoon, jsenyys on nyt maksettu.

Tilaaminen tekstiviestill

Mene Runescapen kotisivuille (www.runescape.com) ja valitse ylpalkista "Membership".

Kuva

Sen jlkeen paina "Upgrade from 5.95" nappia.

Kuva

Seuraavaksi sinun on kirjauduttava sislle.

Kuva

Nyt sinun tytyy valita palvelu. Klikkaa RuneScapea, mutta samalla tavalla saat tilattua mys muualle.

Valitse "Payment method" -valikosta joko tekstiviesti (PayBySMS) tai puhelinsoitto (PayByPhone). Valitse PayBySMS.

Kuva

Syt kenttn puhelinnumerosi. Ruksaa ensimminen rasti, jos tahdot, ett numerosi muistetaan. Ruksaa mys toinen rasti, jos kytt Soneraa.

Kuva

Saat ilmaisen tekstiviestin. Vastaa viestiin kirjoittamalla 'Y', ilman ' -merkkej. Tll varmistetaan, ett tahdot varmasti tilauksen. Jos oletkin muuttanut mielesi, etk halua tilata, l tee mitn.

Pid sivua auki. Saat viel muutaman tekstiviestin. Yksi viesteist sislt PIN-koodin, jolla saat memberisi. Pid verkkosivu edelleen auki ja syt PIN sille varattuun kenttn.

Jos sinulla on jo PIN, napauta vain "If you have a SMS PIN to redeem click here" ja syt PIN sinne.

Pitk hauskaa membuilessa!

Tehnyt: Alkuperinen opas: Mikko' ja Unhola. Uusinut Sliphie.
Kuva

Muokattu viimeksi: 21:31 08.01.2012