Aktiviteetti
Clan Wars (K)

Tämä minigame on turvallinen, et menetä tavaroitasi jos kuolet


Esittely:


Tämä minipeli on sekä F2P- että P2P-pelaajille.

Wildernessiin on perustettu uusi taisteluareena, jonka karuttomassa maastossa suuret klaanitaistelut saavat uudet mitat. Päivittäin klaanit taistelevat areenan herruudesta, joten täältä on hyvä etsiä kunnon tappeluita. Haasta yhdessä klaanilaistesi kanssa muut taisteluun ja näytä kuka on kuka!

Ne jotka eivät kuulu mihinkään klaaniin, voivat ottaa osaa kaikki-vastaan-kaikki taisteluihin.


Sijainti:

21lvl Wildernesissä, itään (E) Bounty Hunterista ja koilliseen (NE) Chaos Temppelistä. Huomaa että pääset nopeasti ja vaivattomasti tänne teleporttaamalla games necklacella.


Vaaditut tavarat:

-Olisi hyvä, jos pitäisit samaa Team Capea kuin muut Teamisi jäsenet, jotta sinun on helpompi tunnistaa teamisi jäsenet.

-Kannattaa pitää mukana ns. "Combo Foodia", esim Pizzoja ja Chocolate Bombbeja.

-Ice taikoja kannattaa hyödyntää P2P:ssä, kun taas F2P:ssä Bindiä.

-F2P:ssä kannattaa ottaa jokin Staff mukaan, sillä se saattaa pelastaa henkesi kriittisessä tilanteessa, sillä se antaa pari Defence bonusta.

-Hyvää ruokaa kannattaa aina käyttää (F2P Lobster+, P2P:ssä Monkfish+)

-Kannattaa hyödyntää potioneita, mm. Super settejä ja Strength potioneja.

-Nopeat aseet ovat aina hyödyksi, joissa on hyvä Strength Bonus, kuten Rune Scimitar, Dragon Scimitar ja Abyssal Whip. GS:iäkin kannattaa hyödyntää.

-Käytä suojaavia Prayereitä, kuten Protect Prayereitä.


Muut vaatimukset:

Osallistuaksesi sotaan sinun on oltava klaanijohtajan clan chatissa.


Pelin aloitus:

Haastaaksesi toisen klaanin sotaa sinulla on oltava clan chatissa vähintään 'Captain' rank.

Sotaan haastaminen tapahtuu erillisessä "haastehuoneessa" joka ei ole osa varsinaista areenaa. Klikkaa odotushuoneessa olevasta pelaajasta "Challenge" haastaaksesi hänen klaaninsa sotaan.

Mikäli pelaajalla on Captain tai korkeampi rank clan chatissä ja hän hyväksyy haasteen, aukee seuraavanlainen ikkuna josta voitte säätää taistelun säännöt.

*kuva*

  • Knock-out: Areena sulkeutuu heti sodan alkaessa. Lisää pelaajia ei vois iis liittyä taisteluun eikä sieltä lähteneet palata. Sota loppuu kun kaikki vastapuolen pelaajat on tapettu.
  • Kill-count: Areena pysyy avoinna kaikille kokoajan. Sota päättyy kun jompi kumpi tiimi saa ensin sovitun määrän tappoja täyteen.
  • Most kills at end: Areena on pysyvästi avoin. Sodan voittaa se klaani joka saa eniten tappoja sovitun aikarajan puitteissa.
  • :
  • :
  • :

    Kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet säännöt, teleportaudutte taisteluareenalle.



    Pelin pelaaminen:

    Kuinka liittyä taisteluun

    Kun klaanijohtajat ovat teleporttautuneet areenalle, voivat muut liittyä heidän seuraansa. Jos olet clan chatissä ja yksi klaaninjohtajista on haastanut samassa worldissä sotaan toisen klaanin, sinulle tulee asiasta tiedotus.



    Sinulla on tasan kaksi minuuttia aikaa hankkiutua areenalle ennen kuin taistelu alkaa. On selvää aika on hyvin pieni, joten ei kannata lähteä mistään kaukaa sotaan yrittämään. Parempi järjestää vain ennalta sovittuja taisteluita, josta kaikki ovat tietoisia ja siten mahdollisimman moni pääsee mukaan.

    Liity taisteluun sujahtamalla sisään haastehuoneen perällä olevasta portaalista.

    Kyseisen kahden minuutin aika areenan halkaisee kahtia seinä, joka erottaa klaanien jäsenet toisistaan. Kun kaksi minuuttia on kulunut, aita laskeutuu ja taistelu voi alkaa.



    Kuoleminen & voittaminen

    Kun noutaja viimeinen saapuu koputtamaan olkaapäätäsi, menetät tavarasi mikäli klaanijohtajat ovat keskenään niin sopineet. Mutta mikäli näin ei ole, saat pitää tavarasi. Kummassakin tapauksessa teleporttaudut areenan laidalla olevaan häkkiin, josta voit seurata vielä hengissä olevien tovereittesi kamppailuja orbin kautta.



    Kun jäljellä on enään yksi pelaaja (tai viisi, riippuu taas säännöistä), ottelu päättyy ja eteesi aukeaa ikkuna joka kertoo tuloksen;
    hävisittekö vai voititteko.




    Strategiat:




    Avain voittoon piilee ennen kaikkea tiimityöskentelyssä.


  • Käyttäkää hyväksi clan chattia! Voitte kaikessa rauhassa vaikka muuttaa taktiikkaanne nopeasti ilman että vastajoukkue saa tietää siitä.

  • Hyökättää ensimmäisenä vastakkaisen klaanin vahvimpiin pelaajiin. Heitä ette halua kohdata taistelun lopulla. Mikäli klaanilla on selvästi yksi johtaja, voi hänen tappamisensa saada vastustajilta hetkeksi pasmat sekaisin.

  • Heikkotasoisten pelaajien kannattaa pysytellä massan seassa sillä he kuolevat yleensä ensiksi. Toinen vaihtoehto, joskin hieman pelkurimainen, on piiloutua alueen reunoille odottamaan että vahvemmat pelaajat ovat heikentyneet taistelun tuoksinnassa. Täten heidät on helpompi saada hengiltä.

  • Käyttäkää surutta parasta mahdollista varustusta. Olit sitten mage, ranger tai melee, täällä et meneta tavaroita kuollessasi! Hyvän ruuan, super potioneiden ja prayerien käyttö on suositeltavaa selvitäksesi mahdollisimman pitkään.

  • P2P-otteluissa yksi suurimmista valttikorteista ovat tuhoisat Ancient Magicks -loitsut, joilla voi iskeä useaan kohteeseen yhtäaikaa. Jokaisella klaanilla olisi hyvä olla kyseisiin taikoihin pystyviä mageja.

  • Areenat on rakennettu siten että kullekin taistelutyypille löytyy suotuisaa maastoa. Meleetä käyttäville löytyy aukeita paikkoja, kun taas rangerit ja maget voivat roiskia vihollisia kauempaa kivien ja puiden takaa. Tunne taistelutantereesi!

    Tehnyt: Finwest. Kuvat by Vulle.
    Muokattu viimeksi: 21:40 02.01.2010